reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Hej!!
Morgenrood rosna bobaski,sliczne sa!!!Widze ze Lucasowi szybko wloski rosna,bo dopiero co pisalas ze zaczely.A Mayi to niedlugo jakas spineczke bedziesz mogla zapiac.

Aniu jak sie dzis czujesz,lepiej??

A ja jak od kilku miesiecy -sroda-:happy: jestesmy z Alexem u mamy wiec moge sobie pogadac,,,,milego dnia !!!

reklama
Dzien dobry dziewczyny! jejku,kiedy ja Was doczytam :)
ja dzis mam wolne, tzn. nie ide do pracy, ale duzo roznych spraw, wiec tak jakby wolnego nie bylo :-D
Niunia, Wiki sie nauczy, nie martw sie, to, ze dziecko jest niesmiale, wcale nie znaczy, ze nie obserwuje i nie chlonie informacji, wszystko bedzie dobrze i przejdzie jej z czasem, az Cie pewnie nie raz zadziwi :tak::happy:
moja Marys to tez raczej niesmiala (w odroznieniu od swojej "przebojowej" siostry), ale sie tym nie martwie, kazde dziecko inne jest :happy:
Ania, lepiej Ci juz? wspolczuje Ci... to jest udreka, jak jest sie chorym, a tu dom, dzieci i wszystko... :rofl2:
jak bym byla blizej, to bym przyjechala Ci pomoc... odebrala dzieci.. och, dlaczego tak daleko od siebie mieszkamy??? :dry:

Hej dziewczyny moje...

ja dzis lepiej jesli chodzi o goraczke i uczucie 'garnka na glowie'':-D ale teraz widze ze moje poranne szalenstwa z pralka zakupami i odkurzaniem juz sie odbijaja i czuje sie... taka slaba... :zawstydzona/y: ze zaraz spadam do wyrka tylko dzieciom lunch podam i trudno...niech sie dzieje co chce....oni tak zwykle bawia sie grzecznie w 3-ke:tak:

Sencilla to sie przeprowadz,:-) bedziemy mialy blizej do siebie...

No biedna Anusia! Ale juz lepiej... U nas zmiane okien przlozyli na 30 stycznia :szok::szok::szok::szok::szok::szok: w taką zimę beda mi okna w calej chacie wymieniac porabance...
dzisiaj przyslu na ocene stanu mieszkania.. i okazalo sie ze wymieniają pion kominowy i beda rozwalać mi łazienkę!!! NO z przeproszeniem- wkurwiona- jestem jak diabli... remont byl 2 lata temu calkowity calej chaty a oni mi teraz kafle beda tluc... :(((:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no sie wygadać musiałam :p

i dodam jezzcze ze mi strasznie smutno, ze nie mam w poblizu zadnej mamusi :(((( tak bym sie chciala z Wami spotykac :((( a przez to ze jestsmy sami, coraz czesciej myslimy o powrocie do PL... ;(((:)-:)-:)-(

Ojeju Carinio to Ty naprawde nie masz lekko!Ktora by sie nie zdenerwowala w takiej sytuacji??chyba kazda,w zime okna i reszta o ktorej piszesz,tym bardziej ze masz male dziecko!Ale dasz rade!!!Ja to sobie zawsze mysle ze jesli mnie spotyka cos zlego lub jest cos nie po mojej mysli ze zaraz to sie odwroci i los mi to wynagrodzi,wiec 3mam kciuki zeby u Ciebie tez tak bylo!

Aniu lepiej wylez to chorobsko zeby Ci nie wrocilo za chwile!

Ja juz w domku,bylam malenstwu kupic kubeczek z NUBY do picia,bo dzis zlapal za ucho kubek mojej mamy z kawa w srodku i chcial sie napic ,dobrze ze tam juz tylko troszke zimnej kawy bylo,oczywiscie siedzial u mnie na kolanach wiec odrazu zabralam.No ale dlatego kupilam mu kubeczek zeby mial swoj i sie uczyl z niego pic a nie tylko z butelki.Ide pranie wstawic bo moj maluszek dosyc czesto tak sie "skupcia" ze mu sie wyleje,chociaz pampersa ma dobrze zalozonego i odpowiedniego dla niego wielkoscia to i tak mu sie to czesto zdarza,wiec toche czesciej musze prac.A Wam jak dzien mija.....???

Hej...

Carinio no nie wesolo:dry: z tym pionem kominowym a okno w styczniu brrr...chyba jeden z mrozniejszych miesiecy tutaj:baffled: - ale moze on jakas szybka metode maja...:-p wiec nie martw sie na zapas...
Anp u mnie zadne kupki - niekapki sie nie sprawdzily - moi po butelce pija z normalnego kubka:rofl2: pewnie ze sie nieraz poleje ale ile ma frajdy przy tym :-D a mnie najbardziej rozsmiesza to jego aaachhh / ze niby dobre:tak:bylo/

ja troche polezalam przyznam sie ze wzielam sie za te kartki swiateczne - jutro wysylam bo juz gotowe!:-)
jak chcecie to wam wstawie zdjecia potem jak wyszly....

reklama
OTO ONE; taaaaadaaaa....:-D moze nie sa jakis SUPEREXTRA ale moi zawsze sie ciesza i dziekuja ze te kartki bo to takie kartki co u moich pradziadkow caly rok na witrynce stoja i niedlugo beda miec prawdziwa kolekcje:rofl2:...

Anp jedengo roku tez szybko doszly ale w zeszlym to sie smiali wszyscy ze listonosz dookola swiata z nimi biegl bo naprawde w styczniu rodziny dzwonily ze SA KARTKI /myslalam ze sie juz zgubily/:-D

Załączniki

• DSCF8429.jpg
    DSCF8429.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF8430.jpg
    DSCF8430.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF8431.jpg
    DSCF8431.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF8432.jpg
    DSCF8432.jpg