reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam...

Sencilla nie doradze ci bo ja jestem ZOSIA-SAMOSIA w tych sprawach:-):-):-) /plastry woskowe/
Janku GRATULACJE.... ale ten czas leci, fiu fiuu...

Ja dzis juz prace odbebnilam - teraz pieke babeczki bo jutro Erni ma swieto nauczycieli w szkole :cool2: i ja sie dostalam w szeregi rodzicow wspomagajacych ta impreze..muffinki juz w piekarniku!:tak::tak:

Jeszcze prasowanie dla klientki mi zostalo na po 16,.00 i ...to na tyle dzisiaj...

reklama
AnnaJ007, trzymam kciuki...bo z tego co pamiętam masz dzisiaj wizytę u jednego profesora i zapada decyzja o cesarce, jeśli czegoś nie pokręciłam.

A u nas kiepsko... weekend minął szybko, ale nie za bardzo udany, choć szkoda, bo pogoda była niezła. Jakoś tak ostatnio załapałam doła, chyba to z niewyspania i z przemęczenia.

Poumawiałam się na różne wizyty...także 2 najbliższe tygodnie spędzę pod znakiem odwiedzania różnych doktorów. Położna & ginekolog, za tydzień, bo to już będzie 6 tydzień po porodzie, a niedługo pierwsze szczepienie Janka:tak:

A Janek kończy dzisiaj dokładnie miesiąc!!! :-) Jak to szybko zleciało.

Wszystkiego naj dla Janka,duzo zdrowka na kolejne miesiace i lata!!

A mi sie laptop zepsul ,system padl i musze korzystac z komputera ktory jest na pietrze,a pozatym polski dekoder tez cos szwankuje,:-:)-(

Załączniki

• DSCF7741.jpg
    DSCF7741.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 27
dzien dobry
ja juz z pracy,
Gosiu, wszystkiego co najpiekniejsze i najpotrzebniejsze w Twoim zyciu Ci zycze!!

Dziewczyny, czy orientujecie sie w cenach uslug fotograficznych? np. sesja slubna, rodzinna, jakies urodziny, chrzest itd.

Kolezanka jest profesjonalnym fotografem juz wiele lat, skonczyla fotografie (zreszta nasze slubne tez robila), mieszka w polsce, ale jesli by miala zamowienia, to by przyjechala dorobic w holandii.
czy orientujecie sie, jakie tu sa ceny?

bede wdzieczna za info :)
a jak ktoras z Was bylaby zainteresowana, to chetnie podesle kilka jej fotek :)

Hej!Nie wiem czy w calej holandii,ale robiac ostatnio paszportowe zdiecia dla Alexa zapytalam o rodzinne wiec fotograf odpowiedzial 30 euro,moim mozna sporo zarobic jesli ktos jest profesjonalista,tutaj te uslugi sa drogie.
Moge prosic o ten link,bo chcialabym pare profesjonalnych zdjec maluszka w najblizszym:happy: czasie zrobic,....pozdrawiam

Anp. wysle Ci stronke zaraz, a i zdjecia na maila, prosze, wyslij mi swoj mail na priva, ok?
ona by juz mogla przyjechac w ten weekend, jesli bys sie zdecydowala :)

reklama
Anp. tu jest stronka www.haust-foto.pl Naprawde polecam, dziewczyna nam robila slubne i plenerowe, ma super pomysly i jest bardzo cierpliwa i dyskretna :)
polecam z serca, jak przyjedzie, to my tez sobie sesyjke strzelimy :)

Do góry