Witam Was Kochane
Wczoraj nie miałam już czasu do Was zajrzeć, a dziś byliśmy na zakupach prawie pół dnia
Kupiłam sobie sukienkę na wesele i bolerko, teściowej i szwagierce sweterek, teściowi perfum, babci ciepłe kapcie, mojej mamie bluzeczkę elegancką i kolczyki, jednej bratanicy grę na baterie, drugiej cały zestaw przyborów do malowania w torbie barby, siostrzeńcowi autobus z bajerami i dzieciaki po aucie wycyganiły
Wczoraj wstrzymałam się z zakupem odkurzacza, bo wole się jednak z taką decyzją przespać, więc pożyczyłam odkurzacz od sąsiadki, a dziś kupiliśmy nowy i jest suuuuuuper:-):-):-):-) Śmiganie nim po mieszkaniu to sama przyjemność
Trochę lepszy model od tego co Niunia proponowała. Ma aż 12m kabla, filter Hepa i najtańsze worki do odkurzacza
:-) Jest bardzo cichutki, 3 końcówki z bajerami
Philips - FC9176/01 - stofzuiger - wehkamp.nl Polecam
Stwierdziłam, że wolę trochę dołożyć i mieć porządny sprzęt, bo w końcu nie kupuje się go codziennie,ale codziennie się go używa
Karola ja mam samsunga dotykowego z klawiaturą qwerty i bardzo polecam
Może i jest duży, ale każdy telefon z bajerami jest duży
Ja się już do niego przyzwyczaiłam
:-)
Wczoraj wizyta przebiegła bardzo miło
Mój M niby trochę lepiej mówi ode mnie po holendersku ( w końcu jest tutaj dłużej), ale coś babka się "uparła" na mnie i ciągle mnie o coś pytała, mój m za dużo nie gadał
. Femy siedziała na przeciwko mnie więc chyba tak automatycznie
Usłyszałam same pochwały o moim synku i z dziesiątki razy, że Nikodem is slim
:-):-):-):-):-):-), że super liczy i czyta
Omówiliśmy problem jedzenia i będzie pilnować, aby zjadał śniadanie w szkole, zaproponowała mi, że mogę się zapisać do biblioteki, więc gdy otrzymamy adres zapewne się z Nikodemem wybiorę
Bardzo jej się podobało mieszkanie, dojrzała nasze zdjęcie ślubne, pytała się o nasz wiek
Posiedziała u nas 1,5h podziękowała za gościnę i pojechała:-)
Bira dawaj fotki
Mam pytanie czy wiecie jakie są koszty wysyłki na bon prix
http://www.bonprixsecure.com/nl/hom...leiste&directLandmarkP=&name=Home&sortiment=1 ?