reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Bry....

Anetko i jak wizytacia?:confused:
Karola ja mam zawsze samsunga i ...jestem bardzo zadowolona!!!:tak:
A ja wczoraj spędziłam miły wieczór z kumpelą ze szkoły przy lampce wina... ale jak kopciuszek wróćiłam przed 0.00:-);-)wpadam do sypialni a tam Victor wtulony w tatusia słodko śpi... cudny widok!:cool2:

Czarna a co u ciebie?

Dzień dobry
Dziewczyny śpicie jeszcze?
My dziś jedziemy znów w okolice Bredy na urodziny.:tak:

Aniu ja się bardziej skłaniam do blackberry ale nie jestem pewna:sorry2::confused:

bRY...

Karola nam juz spanie nie w głowie od 7.00:-D:-D:-D
Zaraz tez uciekam do centrum bo dzis na urodzinki tez jedziemy a mój prezent jeszcze w sklepie...:eek: Czekam aż mały wstanie!:tak:

Miłej soboty kochane!!!!

Witam

Karola moj Pawel ma tego Samsunga i jest zadowolony tylko,ze jak dla mnie troche za duzy :no: no i jest tylko dotykalski ;-) a ten blackberry ma tez klawiature.Ja mam Samsunga Star na karte,a teraz wzielam abonament z Sony Ericson Xperia mini.Jeszcze nie mialam czasu do konca sie z nim zapoznac,ale tez jest spoko.

Poza tym Aniu to dziwinie niespokojnie u nas ostatnio.Jessi duzo mi sie budzi nocami i chodze jak zombi.Wczoraj zasnela o 20 a potem od 23 do 1:30 mialam cyrk:confused:i nie wiem czemu:no: czy to kolejne zeby?
Zabralam jej juz jedna drzemke w dzien i spi teraz o 12 max.3 godzinki a w nocy nadal sie budzi.
Pies juz nam prawie Jessi przerosl ;)
Dzisiaj wybieramy sie po choinke no i to by bylo na tyle

dobrej zabawy na imprezkach dziewczyny

Dzień dobry :-)

Karola, mi też ten blackberry bardziej się podoba.

Niunia, też słyszałam, że ten odkurzacz jest super. Moja koleżanka go ma i jest bardzo zadowolona :-)

My dzisiaj byliśmy w szkole polskiej. Był Mikołaj, prezenty, wigilia, było bardzo sympatycznie :-) Później wkleję zdjęcia :-)Wieczorem mamy gości :-)

Życzę Wam

Witam Was Kochane:)
Wczoraj nie miałam już czasu do Was zajrzeć, a dziś byliśmy na zakupach prawie pół dnia:tak: Kupiłam sobie sukienkę na wesele i bolerko, teściowej i szwagierce sweterek, teściowi perfum, babci ciepłe kapcie, mojej mamie bluzeczkę elegancką i kolczyki, jednej bratanicy grę na baterie, drugiej cały zestaw przyborów do malowania w torbie barby, siostrzeńcowi autobus z bajerami i dzieciaki po aucie wycyganiły:tak::tak:
Wczoraj wstrzymałam się z zakupem odkurzacza, bo wole się jednak z taką decyzją przespać, więc pożyczyłam odkurzacz od sąsiadki, a dziś kupiliśmy nowy i jest suuuuuuper:-):-):-):-) Śmiganie nim po mieszkaniu to sama przyjemność:tak::tak::tak: Trochę lepszy model od tego co Niunia proponowała. Ma aż 12m kabla, filter Hepa i najtańsze worki do odkurzacza:-D:tak::-) Jest bardzo cichutki, 3 końcówki z bajerami:tak::tak::tak: Philips - FC9176/01 - stofzuiger - wehkamp.nl Polecam:tak::tak::tak: Stwierdziłam, że wolę trochę dołożyć i mieć porządny sprzęt, bo w końcu nie kupuje się go codziennie,ale codziennie się go używa:tak::tak:

Karola ja mam samsunga dotykowego z klawiaturą qwerty i bardzo polecam:tak: Może i jest duży, ale każdy telefon z bajerami jest duży:tak: Ja się już do niego przyzwyczaiłam :tak::-)

Wczoraj wizyta przebiegła bardzo miło:tak: Mój M niby trochę lepiej mówi ode mnie po holendersku ( w końcu jest tutaj dłużej), ale coś babka się "uparła" na mnie i ciągle mnie o coś pytała, mój m za dużo nie gadał:no:. Femy siedziała na przeciwko mnie więc chyba tak automatycznie:tak::tak: Usłyszałam same pochwały o moim synku i z dziesiątki razy, że Nikodem is slim:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-), że super liczy i czyta:tak: Omówiliśmy problem jedzenia i będzie pilnować, aby zjadał śniadanie w szkole, zaproponowała mi, że mogę się zapisać do biblioteki, więc gdy otrzymamy adres zapewne się z Nikodemem wybiorę:tak::tak: Bardzo jej się podobało mieszkanie, dojrzała nasze zdjęcie ślubne, pytała się o nasz wiek :-D:-D:-D Posiedziała u nas 1,5h podziękowała za gościnę i pojechała:-)
Bira dawaj fotki:tak::tak:

Mam pytanie czy wiecie jakie są koszty wysyłki na bon prix http://www.bonprixsecure.com/nl/hom...leiste&directLandmarkP=&name=Home&sortiment=1 ?

Ostatnia edycja:
dziewczyny wpadam się pochwalic ze wczoraj urodził się nasz synuś;) jutro napisze wiecej bo mam małe problemy z zosią, non stop ryczy i nie chce spac a mój M coś sobie nie radzi. poród masakra, 15 godzin;) KUBUŚ ma 3805gram i jest cudowny;)

reklama
Natka, ogromne gratulacje. Niech się mały zdrowo chowa :-)

I nasze Mikołajowe fotki :-)

Załączniki

• P1011556_resize.jpg
    P1011556_resize.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 48
  • P1011535_resize.jpg
    P1011535_resize.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 44
  • P1011538_resize.jpg
    P1011538_resize.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 42
  • P1011546_resize.jpg