reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry :-)
Ania, to się prezent nazywa :-) Super :-)
Co do tego usypiania, to pomimo tego, że musimy siedzieć przy Indze, to o 20 już jesteśmy wolni i i mamy czas dla siebie. Bianki w ogóle nie liczę na razie, bo ona chodzi spać o 18 ;-)
Ania, to się prezent nazywa :-) Super :-)
Co do tego usypiania, to pomimo tego, że musimy siedzieć przy Indze, to o 20 już jesteśmy wolni i i mamy czas dla siebie. Bianki w ogóle nie liczę na razie, bo ona chodzi spać o 18 ;-)
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam,
byłam wczoraj na tej rozmowie i zaproponowali mi przeniesienie do innego hotelu od stycznia, a do stycznia będę się lenić, bo nie chciałam wracać do mojego Właśnie zajrzałam na moje konto i jak zobaczyłam moją wypłatę to się przeraziłam, ja chyba już od stycznia nawet do innego hotelu nie chcę iść Muszę szukać czegoś innego
byłam wczoraj na tej rozmowie i zaproponowali mi przeniesienie do innego hotelu od stycznia, a do stycznia będę się lenić, bo nie chciałam wracać do mojego Właśnie zajrzałam na moje konto i jak zobaczyłam moją wypłatę to się przeraziłam, ja chyba już od stycznia nawet do innego hotelu nie chcę iść Muszę szukać czegoś innego
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Dziewczyny właśnie zepsuł mi się odkurzacz, proszę Was o szybką odpowiedź jaki polecacie do ok 100e Dziś mamy wizytację z Nikodema szkoły właśnie sprzątam i pech, odkurzacz szlak trafił, a został mi tylko salon do odkurzenia
aneta 2222
Entuzjast(k)a
co myślicie o tym Kijkshop.nl - Zanussi Stofzuiger ZANS731 ?
a ma któraś bezprzewodowy i jest zadowolona np taki Kijkshop.nl - Electrolux Steelstofzuiger ZB2905
albo ten jest nie drobi i z filtrem hepa ZS203 - Media Markt - Ik ben toch niet gek ?
Dziewczyny gdzie jesteście?
a ma któraś bezprzewodowy i jest zadowolona np taki Kijkshop.nl - Electrolux Steelstofzuiger ZB2905
albo ten jest nie drobi i z filtrem hepa ZS203 - Media Markt - Ik ben toch niet gek ?
Ostatnia edycja:
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
co myślicie o tym Kijkshop.nl - Zanussi Stofzuiger ZANS731 ?
Hej
z tych ktore podalas mi najbardziej odpowiada ten Zanussi,jakos nie jestem przekonana do tych bezprzewodowych,chociaz nigdy nie uzywalam.
Moze popatrz jeszcze tu
Zoeken - wehkamp.nl_
mi podoba sie ten Samsung za niecale 80e
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
W tym Zanussi jest fajne to,ze nie potrezba do niego worka,ale may troche ten pojemnik.Jest lekki i ma dlugi kabel,tez fajne jest to ze za przesylke w Kijkshop nie placisz,ale masz tylko rok gwarancji a na wehkamp 2.
I co zdecydowalas sie na ktorys?
I co zdecydowalas sie na ktorys?
bira
Listopadowe mamy'07
Aneta, mi właśnie wczoraj przywieźli tego zanussiego. Padł nam odkurzacz i zamówiłam za punkty z bouwmaatu :-) Powiem tak, że jest głośny i ma dość krótki kabel, w każdym razie w porównaniu do jego poprzednika elektroluxa ultrasilencera. Ale wciąga wszystko, ma sporą moc. Jak na dzień dzisiejszy jestem zadowolona, zobaczymy w praniu ;-) U mnie odkurzacz musi być mocny, bo przy psie pełno sierści wszędzie się wala, wchodzi w meble a on ładnie powyciągał :-)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Aneta i jak po kontroli??? Co do odkurzacza to ja mam holandiei super ciągnie:-)
Aniu fajne kapcie i takie ciepłe .Na "farmie" na pewno ci się przydadzą
A ja wczoraj zaliczyłam wywrotkę rowerową ,taka szklanka była na drodze Na szczęście nic mi się nie stało.Tylko siniak na nodze wielkości pięści
Aneta i jak po kontroli??? Co do odkurzacza to ja mam holandiei super ciągnie:-)
Aniu fajne kapcie i takie ciepłe .Na "farmie" na pewno ci się przydadzą
A ja wczoraj zaliczyłam wywrotkę rowerową ,taka szklanka była na drodze Na szczęście nic mi się nie stało.Tylko siniak na nodze wielkości pięści
reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
aneta- polecam odkurzacz philips performer troszeczke drozszy ale super sprawa, jest cichutki az go milo sluchac, maxymalnie na pustym worku az wciaga panele a kabel starcza na cale mieszkanie- naprawde dlugi. szczerze wart wydatku.
~TOHRH2~ODKURZACZ PHILIPS PERFORMER FC 9170/01 !!! (1344626331) - Aukcje internetowe Allegro
a mi padlo zelazko :/ ale tak jak bira wymieniam z punktow z bouwmaatu
~TOHRH2~ODKURZACZ PHILIPS PERFORMER FC 9170/01 !!! (1344626331) - Aukcje internetowe Allegro
a mi padlo zelazko :/ ale tak jak bira wymieniam z punktow z bouwmaatu