reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Anetko tak trzymaj, z takim mysleniem zajdziemy daleko!:-D:-D:-D
Carinio a ja twój maluszek dzisiaj sie ma?:confused: mój to ma dzień jak królik pod miedzą tylko coś i już nie śpi...:-)
Ja na obiad robie ruskie pierogi własnie jestem w trakcie... a do kawki upiekam francuskie rogale z czekoladą....:tak::tak:
Ktoś sie skusi?​

reklama
Witam
ja już po szkole :tak:

Natka ja też trzymam kciuki,daj znać przed wyjściem do szpitala:tak::sorry:
Aneta aż tak się porobiło? :eek::baffled:może zmienią zdanie i ciebie wezmą na szefa:cool2: Ja też cie tule i to mocno bo to przeze mnie te nerwy:sorry2::-(

ania kobieto podziwiam cie! ze przy trójce dzieci chce ci się robic rogaliki;) ale poprosze tak ze 3, bo jeden to dla mnie tylko na zaostrzenie apetytu, hihi....

anetka ja też przytulam, szkoda pracy, ale jeśli ktoś ma cie źle traktowac i poniżac, to niech spadaja...
reszte później napisze, bo widze ze mój M wraca z pracy i będzie gadał że siedze na kompie....
co do skurczy to cisza, więc te kciukasy musicie trzymac;") buziole

Karola przestać, wcale nie jest źle, już bardziej się z mojej decyzji cieszę niż smucę:tak::-) Ponoć po moim wyjściu z hotelu wpadł szef i był strasznie zły:-D:-D:-D, ale też przemiły dla moich koleżanek, zaproponował im, że może ich do domu podwieź :szok::szok::szok:, ale odmówiły:-D:-D:-D Pewnie się wystraszył, że inne też odejdą:-D:-) i chce dobre wrażenie zrobić, ale już trochę za późno. Już jednej koleżance inną pracę załatwiłam (bo mi nie odpowiadała ilość godzin, za dużo), więc też odchodzi, ale jeszcze szefcio nie wie:-D Karola a szefem to ja bym tam nie została nawet jeśliby mi zaproponowali:no::no: Jak myślisz dlaczego moja wcześniejsza szefowa odeszła i asystentka szefa też się zbiera do podjęcia takiej decyzji:confused: Nie wytrzymują psychicznie w tej pracy:cool: Tam się osoby zmieniają jak rękawiczki:tak::tak: Ja tam pracowałam najdłużej (oprócz jednej dziewczyny która jest na innych zasadach), a pracowałam 3,5 miesiąca:szok:
Aniu ja w niedzielę robiłam rogale z makiem, ale już śladu po nich nie ma:no::no:
Natka kciukasy trzymam:tak::-)

czesc dziewczyny
Aneta ale akcje zrobilas:tak: gratki, decyzje najlepiej sie podejmuje w takich sytuacjach. A prace w koncu znajdziesz, ciesz sie ze spokojnie pojedziesz na swieta bez proszenia sie o urlop, bo to sa wlasnie uroki pracy w horeca ze nigdy w swieta czy wakacje nie mozna urlopu brac:dry:
Natka tez trzymam kciuki zeby poszlo szybko i gladko:tak:
My jeszcze dwa dni i wracamy do domu, wszystko co dobre szybko sie konczy :sorry2::blink:

Gosiu ja wolne na święta miałam już załatwione, bo ja zgłaszałam zaraz jak się przyjęłam:tak: Długo nie musiałam czekać telefony się rozdzwaniają z firmy:-D:tak: Zaproponowano mi, abym się jednak nie zwalniała tylko przeniosła się do innego hotelu:cool2:

Aniu nie mam pojęcia:no:
Karola na chwilę obecną brak decyzji. Miałam nad sobą 3 szefów i tego głównego tylko raz na oczy widziałam tak przelotem i jeśli mam rozmawiać to tylko z nim.
Powiedzcie dziewczyny gdzie można zgłosić takie coś jak zastraszanie w pracy:confused: Mój szefcio powiedział, że za dzisiejszy dzień mi nie zapłaci, więc chcę mu pokazać gdzie raki zimują:-)

reklama
Aneta, bardzo dobrze, że się zwolniłaś. Trzeba siebie szanować. Daj znać jaką podejmiesz decyzję :-)

Natka, trzymam kciuki, żeby szybko poszło.

Ania, podziwiam Cię... kiedy Ty masz czas na takie gotowanie? Pierogi, rogale... Szacunek :-)

Do góry