reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Dzień dobry wszystkim!

Chanelka miło że znowu ktoś zasilił nasze szeregi...Witam Cię serdecznie - pisz kiedy tylko mozesz....;-)
Twiggless zdjęcia bomba a ten Mikołaj super - bardzo realistyczny!:tak::-D
Ja też chce takiego!!!
Wszystkim zasmarkanym i cierpiącym życzę powrotu do zdrowia!
Agnes wrzuć foteczki z urodzinek!

To by na tyle było...Lecę coś przekąsić!:laugh2:

reklama
Aga, chyba daleko jestesmy od siebie, bo tu pogoda pod psem... :confused2:

Dawno sie Wam nie "chwalilam" Tosia, oto jej najnowsze ujecia ;-)

Hej !!
U nas też dziś świeci słoneczko w końcu i nawet jest dość ciepło super:-)
Sencila Tosieńka jest przecudna!!
Twigless świetne foteczki!
Mój Dawidek wczoraj zrobił 5 kroczków w pewnym momencie sam się puscił za samochodem który dostał na urodzinki i dziś już też sam próbował sam stawiać kroczki :-):-)
a jeśli chodzi o fotki to chcialam wczoraj wrzucić ale nie wiem dlaczego nie mogę może dziś się uda :confused2:
wszystkim chorowitkom życzę zdrówka!!!!!
narka do potem.......

Załączniki

• roczek.jpg
    roczek.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 24
Witam...

Ja w końcu zawitałam w domowe pieleszcze...:-D
Karina pozbyła sie nareszczie i chodzi całkiem normalnie...ku wielkiemu memu zaskoczeniu!:szok::-):tak:Ma tylko na razie uważać....
Natka gratuluję - teraz się dopiero zacznie!:rofl2:;-):-)
Sencilla słodziak z Tosi!
Ann jak się czujesz?Lepiej?
Agnes no to Dawidek też już niedługo ruszy z kopyta!:-)
A ja właśnie pije kawkę bo padam na twarz!
Narazie...

Witam kobitki.
Ja cierpię dziś na nieustanny ból pod żebrami. Już się zaczynam zastanawiać czy maleństwo się czasem gdzieś tam nie zaklinowało...
W każdym bądź razie tak się fatalnie dziś czuję, że urwałam się z pracy o 14:30 zamiast pracować do 16:45.
Zbudziałam się o 3:45 i tyle było mojego spania zeszłej nocy.

Idę jeść obiadek.

reklama
Do góry