reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

No moje drogie!
Gdzie jesteście????:szok::-DWeeknd się jeszcze nie zaczął a tu pustki jak makiem zasiał...MaRite zrozumiem bo walczy z bałaganem ale reszta gdzie się podziewa?;-):-)
Wróciłam od lekarza...dostałam syropek!:rofl2::eek::baffled:
Podobno te bomble od wirusa żołądkowego!:wściekła/y::no::wściekła/y::no:
Ale czemu tylko na rekach i na buzi sie nie dowiedziałam...Jakoś ciężko mi w to uwierzyć...
Postanowiłam zmienić lekarza - ten mnie nomalnie olewa!:angry::baffled::angry:
Robe kawkę kto chętny?A do tego mam pączki z lukrem z polskiego sklepu!Mniam.......:rofl2::-DKto się skusi?

reklama
ania ja chce pączki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny przyszła do mnie moja koleżanka ta co w ciąży i okazało sie że poroniła :no: od 4 tyg się płód nie rozwijał i samo jej zeszło :crazy:
smutno mi się zrobiło bo wiem co przechodzi :no:
a jeszcze na dodatek tego odsprzedałam jej parę rzeczy dla dzidzi.
i tak się nie żle trzyma silna kobitka z niej:tak:

Dzięki kobitki za podtrzymanie na duchu.

Ja dziś po pracy zaliczyłam niespodziewany wyjazd na zakupy do Apeldoorn.
Nic nie kupiłam poza papciuszkami dla maleństwa z kubusiem puchatkiem :happy:
Za to moje kumpela była bardzo szczęśliwa bo wyszukałam jej fajne ciuszki i to w promocyjnych cenach...

Ide poleżeć trochę, bo dopiero co zjadłam i siadłam na tyłku.

hej lasencje. mamy wózeczek,ale sie ciesze,Zosia tez sie cieszy bo w koncu widzi mnie z przodu kiedy idziemy na spacer i juz nie odstawia mi histerii w tym wozku:eek:
agasta-wszystko moze sie zdarzyc i dzidzius napewno sie odwróci:rofl2:
olga-wspolczuje kolezance,to jest najgorsza rzecz dla matki:-(

Agasta no to trzymamy kciuki , moja mala podobno sobie lezy glowa w dol juz (26 tydz) ale ze to kopacz jest to pewnie jeszcze sie poprzekreca pare razy.
Dzis mialam wizyte kramzoog czy jak sie to pisze ... rozmowe wstepna dokladnie, mam pytanie jakie Wy macie doswiadczenia z tym zwiazane? Ja narazie odpukac trafiam na dobrych lekarzy, polozne dentysta okazal sie Polakiem (ale mieszkal w Polsce tylko 14 lat pozniej Niemcy i teraz Holandia).
Co do poronienia ....znam bol z doswiadczenia a do tego moje dwie dobre przyjaciolki teraz walcza z invitro i poronieniemi bo pierwszy zabieg nie wyszedl. Rece opadaja bo po prostu nie ma jak im pomoc poza wsparciem duchowym.
Aniaheaven mam nadzieje ze sie chociaz wyjasni na co maluch jest uczulony ale czasem uczulenia wychodza nawet po 2-3 dniach od kontaktu z alergenem i ciezko wylapac bez testow ... biedulek. A co do paczkow to JAK MI SIE CHCE to nie pytaj a tu w Zwolle nie ma polskiego sklepu
ZIMNO JAK DIABLI DZIS fuj
Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na chwilke.:tak:
Ania biedny ten Erni ,mozesz mu robic okłady z rumianku,podobno pomaga na uczulenia i opuchlizne.
Olgunia przykro mi z powodu kol,moja pezyjaciułka tez poroniła 3 lata temu i strasznie to przezyła.Nic dziwnego,strata dziecka jest okropna:no:.
Seba to urodzony model;-).
Nie wiem czy juz pisałam ,ze pediatra kazala mi dokarmiac małego,i teraz on wcale nie chce piersi.Wydaje mi sie ze trace pokarm ,bo pociagnie z 10 razy i juz sie denerwuje i płacze.Mam nadzieje ,ze wroci.Ide do wyrka ,bo dluga noc mnie czeka ,jak zawsze:-).
Dobrej nocki

Do góry