reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

U mnie sie wyświetla normalnie...:dry:
A tak na marginesie ------------> jak ja wam zazdroszczę gości z PL!:rofl2:
Mojego jeszcze nie ma....:-(
A ja już taka padnięta że najchętniej to bym poszła spać a tu nam jeszcze dziś szykuje sie impreza imieninowa u znajomych!:szok::baffled::-D
Sencilla miłego rodzinnie spedzonego weekendu!Dobrze ci!

reklama
Właśnie skończyłam wcinać zupkę pomidorową i zaraz będe dzwonić do mamy.
Wkońcu zrobiłam sobie zdjęcie z moim wielkim brzuchem i będę w poniedziałek wysyłać list mamie, bo mama nie widziała jeszcze jak wyglądam w ciąży. Właściwie to widziała mnie jak byłam w 12 tyg., ale wtedy to jeszcze nic nie było widać :-)

Dobry wieczór a raczej noc...
Pewnie wszystkie już smacznie śpicie a ja niestety jeszcze nie....

Pochwalę się Wam naszą wrocławską tegoroczną choinką...
picture1712.jpg

I jeszcze takie atrakcje mamy na Rynku w tym roku....Są to takie wystawy, które przedstawiają rózne bajki np. Czerwony Kapturek(na zdjęciu), Królowa Śniegu, Jaś i Małgosia i inne...Kiedy ktoś podejdzie do tej wystawy to leci z głośnika czytana bajka...Super sprawa a dzieciaki zachwycone!
picture1714.jpg

Ok to spadam już! Dobrej nocki!

reklama
hej hej :-) Witam niedzielnie.

Pauka, bardzo mi sie podoba ta choinka na rynku.
Mnie tez juz powoli bierze świateczny nastroj ;-) Uwielbiam Boze Narodzenie:tak:

Ania, moze Twoje dzieciaki nie zalapia ospy, ja w dziecinstwie, mimo ze wszyscy wkolo chorowali nie zalapalam zadnej z zakznych chorób. Za to teraz mam stracha :szok: bo jednak im czlowiek starszy tym gorzej to przechodzi.

Do góry