reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzień dobry.
Ania słodkie te Twoje dzieciaczki:tak: oj Ty chyba na bezsennosc cierpisz, ja nie śpię od 7,ale to dlatego że mnie Zosieńka obudziła:baffled:

pauka widze że córka tak na mikołajkowo nawet ubrana była:rofl2:

Ann oglądałam katalog ale na polskiej stronie-niewiem czy to to samo:dry:
wogole to dzisiaj miałam dziwną noc z małą-obudziła się i godzinę nie spała tylko lezała i patrzyła na mnie:szok: :szok: :szok: a ja nie mogłam zasnąc bo bałam się że jeszcze mi spadnie z łózka. a spadła wczoraj rano:-( :zawstydzona/y: :-( :zawstydzona/y:

no to pijemy tą kawkę i na fajeczkę:dry:
Ann podziwiam Cię,że rzuciłaś:tak:
miłego dnia:happy2:

reklama
Czesc dziewczyny

U mnie nie dosć ze cieżka noc, bo mały ząbkuje, to jeszcze "ciekawy" tydzien sie zapowiada. Jula w prezencie od mikołaja dostała ospę wietrzna albo różyczke, ale stawiam na to pierwsze :baffled: biedna smutna strasznie jest ze do szkoly nie moze isc :-(.

Zakupiłam w blokerze stroje mikolajowe dla dzieciakow, super w nich wygladaja. Musze im foto sesje zrobic:tak:

Posmecilam Wam z rana i ide kawke sobie zrobic. Udanego i spokojnego weekendu kochane :-)

Hej kobitki,
ja już wolna od pracy :-):-):-)
Wczoraj był mój ostatni dzień i powiem Wam, że bardzo się z tego cieszę.Zostałam zaproszona na pożegnalną kawkę do głównego szefa, później do "brygadzisty", zrobiłam rundkę po firmie z ciastem na pożegnanie i tak z 4 godzin pracy przepracowałam może pół godzin. Niektórzy to byli zdziwieni, że ja już odchodzę, bo patrząc na mój brzuch to myśleli, że ja dopiero w 6 czy 7 miesiącu jestem ha ha. Jakoś ciężko mi w to uwierzyć, bo ja uwarzam swój brzuch za ogromny, biorąc pod uwagę to, jak wyglądałam przed ciążą :-)

Dziś zbudziałam się o 5 rano, bo zachciało mi się siku. I od tej pory nie śpię. Ja już poprostu tak mam, że jak wyciągne nogi z łóżka to nie ma szans żebym ponownie zasnęłą, bez względu na to, która jest godzina.

Śniadanko zjedzone, mieszkanko posprzątane idę połazić ze swoim po mieście póki jeszcze mogę.:-D
Choć nie powiem, wczoraj po pracy zwnowu pojechałam z koleżanką na zakupy. Kupiłam sobie 2 pary butów za 15 euro - jak ja lubię przedświąteczne promocje :-)
Miałam też chętkę na parę bluzeczek, ale w obecnym stanie ciężko byłoby coś dopasować na okres poporodowy, więc z kupowaniem ciuchów dałam sobie spokój.

Wracając do sprawy żłobka, to ja u siebie będę płacić 6,10 euro za godzinę, a jeżeli dziecko będzie przychodzić tylko na pół dnia, to wtedy stawka za godzinę jest 6,40 euro. W moim przypadku będzie to półtorej dnia, bo 1 dzień będzie bawić teściowa :-)

W środę idę na rozmowę do żłobka żeby rozwiązać zaistniały problem, nie wiem jeszcze tylko czy przed wizytą w szpitalu czy po. Tak wogóle to wczoraj dostałam list ze szpitala, że przenieśli mi wizytę z 9:30 na 11:30 i zamiast do poli ginekologa mam iść do normalnego ginekologa, co w moim przydaku będzie akurat lepszym rozwiązaniem - mam nadzieję.

Ale się rozpisałam, kończę bo pewnie przynudzam.

Do poóźniej, miłego dnia

Ostatnia edycja:
Hej hej...

Beauty ja mam podobny problem...wczoraj byłam w przedszkolu a tam czwórka dzieci z ospą biega!:szok::szok::szok::szok::baffled:
Podobno już nie zarażają..ale ja na 100%będę mieć w domu ospe pewnie podwójną:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i na dodatek na święta!:crazy:
Agasta no widzę że teraz odpoczniesz w końcu!:-D
Ann ale ci zazdroszczę takiego spania...ja codziennie po 6.00 pobudka nawet w niedziele mi się to zdarza!;-):baffled::-)
Kawkę oczywiście chętnie...z Wami zawsze!:-D

I ja sie melduje:-)
TOSIENKO najlepsze zyczonka:rofl2::rofl2:
Beauty zdrowka dla Julci,i cierplwosci dla ciebie.
Agasta ja pracowałam do ok30 tyg ,sprzatałam po 6 godz dziennie.Jezdziłam na rowerze i duzo chodziłam.Ale podsawa było to ze sie dobrze czułam.Połozna mi powiedziała ,zeby sie nie zasiedziec ,bo sie gorzej i dłuzej rodzi.Teraz tylko odpoczywaj ,bo czeka ciebie i twojego maluszka mega wysiłek:-).
Ania i pauka swiewne zdjecia miko,młajkowe:tak::tak:
Ide bo misiu placze

Witajcie kobitki
my mamy gosci z polski, wiec mnie nie ma z Wami :-) Ale duchem zawsze!!buziaki na udany weekend!

Hj dziewczynki:-):-):-)
Sencilla wszystkiego najlepszego dla Tosieńki!!!!
Ania twoje dzieci ślicznie wyglądają w strojach mikołaja !!
ja mam dziś z Polski gości więc nie mam czasu na pisanie ale jutro nadrobię

miłego popoludnia i niedzieli:-):-):-):-)

reklama
Do góry