reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

TheHague gratki.
Milka, fach to to nie jest, bo zarabia się marnie, a do tego spotkalam osoby co takie obrazki chciałyby dla swoich dzieci ale najlepiej za darmo....
A cierpliwość do takiego dłubania to mam i owszem:-D
Ostatnio nawet nauczylam się podstaw szycia na maszynie i jestem z siebie bardzo dumna. Wprawdzie krawcową nie będę, ale moga sobie w koncu sama skrócić spodnie:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Iskierka ja mam taka kolezanke, ktorej podobaja sie te Twoje obrazki, ale zawsze twierdzi ze za drogo :-D juz jej powiedzialam zeby sie sama pytala, bo nie bede z siebie glupa robic :happy:

Hague gratuluje , upragnione slowo mama brzmi pieknie w usteczkach maluszka:tak:

Ayni ja tez majonezu nie spotkalam tu dobrego ,zawsze do ploskiego sklepu jade i kielecki tam kupuje :tak: musztarda honing zoet marne jest dobra:tak::tak:
Iskierko piekne beda te twoje prace:tak:
Aniu jak sie miewasz?

Iskierka ja mam taka kolezanke, ktorej podobaja sie te Twoje obrazki, ale zawsze twierdzi ze za drogo :-D juz jej powiedzialam zeby sie sama pytala, bo nie bede z siebie glupa robic :happy:
Haguś, ja rozumiem, że dla kogoś może się to wydawać za drogo, ale oprócz ceny materiałów (kanwa + mulina) trzeba do tego doliczyć jeszcze własną pracę i czas poświęcony na "wydłubanie" takiego obrazka. A tego się niestety nie zrobi w godzinę:-DPrzytoczę wam pewną anegdotkę krążącą na FB pod którą podpisuje się obiema rękami:
W temacie jak wycenić swoją pracę:))

Dawno temu w Paryżu modna dama udała sie do modystki aby zamówić nakrycie głowy, ostatni krzyk mody. Modystka owo nakrycie wykonała, zużywając 5 metrów wstążki. Kiedy dama usłyszała cenę z oburzeniem zawołała:
Co!!!! 300 franków za 5 metrów wstążki!!??
Pani chyba oszalała!
Na to modystka kilkoma sprawnymi ruchami rozpruła piękny czepek, zwinęła wstążkę, podała oburzonej damie i powiedziała. Zaplata jest za moje umiejętności i prace, wstążkę daje pani gratis!
Pozdrowionka, idę "dłubać" dalej;-)

Ostatnia edycja:
dzień doberek! Karola mam się znacznie lepiej ale wciąż głowa ciężka:cool:...najgorsze wieczorki...Gosiu nic poważnego to nie było zwykle przeziębienie:tak: ale obezwładniło mnie totalnie:-D Hague GRATULACJE wyczucia czasu;-)ja do dzisiaj się wzruszam jak mój mały próbuje właśnie sklecac własne 4-5wyrazowe zdania:cool2:bosko cos takiego usłyszeć:-) zmykam na śniadanie....smacznego wszystkim!!!

dobry wieczor wszystkim, umieszczam info o warsztatach dla mam, moze ktos bedzie zainteresowany :)

Drogie mamy! Pierwszy z serii warsztatów dla rodziców, specjalnie dla Was:

ODKRYWANIE TEMPERAMENTU DZIECKA
"Większość z nas, rodziców, ma swoje oczekiwania na temat tego, jakie będą nasze dzieci. A kiedy w końcu przychodzą na świat, są jak zagadka. Zupełnie nie wiemy, kim są i jak najlepiej okazać im miłość. Jesteśmy pełni dobrych chęci, by postępować z nimi we właściwy sposób- nawet jeśli nie mamy bladego pojęcia, jaki jest ten właściwy sposób. Nie maprawdopodobnie trudniejszej, bardziej pochłaniającej, ale i bardziej satysfakcjonującej pracy niż wychowanie dzi
ecka. Dzieci nie rodzą się z instrukcją obsługi. Możemy mieć jedynie przeczucie i niejasną świadomość, że jedo podejście jakie jest lepsze od drugiego." Paul Tieger

Zapraszamy na kolejne warsztaty! Te będą skierowane do rodziców, zapraszamy wszystkich, również i tych "w drodze"! Podczas warsztatów spojrzymy na nasze dzieci przez pryzmat ich temperamentu, tego, co wrodzone, a co może wynikać z wychowania. Skorzystamy z metody MBTI (MBTI – Wikipedia, wolna encyklopedia ), aby lepiej poznać typ osobowości naszych maluchów.

Warsztaty poprowadzi Marta Kochanowska, mgr socjologii i specjalista szkoleń MBTI.

Zapraszamy najserdeczniej: 29 listopada, godz. 9.00, Wijkcentrum Kersenboogerd, Hoorn. Koszt: 6 euro od osoby.

To będzie bardzo owocny i ciekawy czas!
Czekam na zgłoszenia :)

Witam niedzielnie

Aniu ciesze sie ze juz ci lepiej:tak:
za to u mnie cos kolano szwankuje i za bardzo chodzic nie moge:baffled::baffled: mam nadzieje ,ze mi do jutra przejdzie bo 4 razy do szkoly itp

mozna smarowa altracetem lub inna mascia podczas karmienia?

reklama
Dziewczyny jaka jestem szczesliwa :-):-):-):-)
krece Tomka telefonem, chcialam zrobic filmik dla dziadkow jak sie wnusio ladnie bawi i mowi te swoje papa pupa opa a on nagle MAMA! pierwszy raz :-) myslalam, ze to taka nieswiadomka z jedo strony i mowie ze zdziwieniem do niego "powiedz mama" a on znowu MAMA! ojj ale sie wzruszylam :-) i tak oto mam uwiecznione pierwsze swiadome slowo Tomusia i to akurat mama :happy::blink::nerd::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Gratuluję :)

Do góry