reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

bry wieczór

bardzo dziekujemy za życzonka wszystkim e-ciociom

drugi dzień roczku również udany, młody postanowił wytrzymać cały dzień bez spania, mimo iz próbowaliśmy go polożyć... ale zabawa z innymi dzieciakmi była wazniejsza...
kilkoro dzieciaków rok po roku i nie wiedzialam za którym patrzyć i co zbroją... maskara... i chałupa prawie zdemolowana, że nie wspomne o torcie i innym jedzeniu wszedzie... ale juz sie uporałam i znow jest czysciutko;-)

obiecane fotki z roczku
prezenty

bede kierowcą jak wróży mi ciocia Kacha

,z kasą na paliwo bo coś ostatnio drogie...

mama mi troche pomogła z tą świeczką

z chrzestną gramy w piłę

i pozujemy z balonikami

Ostatnia edycja:
reklama
  1. Dzień dobry :-)
Moje dziecko już od 5 nie śpi :szok:już straciłam nadzieję że to się kiedyś zmieni a jeszcze te nocne pobudki ostatnio jak byłam na szczepieniu lekarka mnie bardzo pocieszyła że jej synek pierwszą noc całą przespał jak miał 3 latka ale mam nadzieję że u mnie nastąpi to wcześniej
Twigles wszystkiego najlepszego z okazji skończenia roczku dla Antosia:-):-):-):-)
foteczki super fajnie że imprezka udana !!!
przedemną teraz pracowity tydzień a jeszcze tak gorąco w PL że nic się niechce
no nic spadam na kawkę:-):-)

Witam po przerwie wszystkie mamuśki! :D

Z powodu porannych mdłości jestem jeszcze w domku, ale już za chwilkę idę do pracy.
Mam tak wyrozumiałego szefa, że zaprosił mnie na kawke i pogawędkę. No i zdecydował, że będę planowana do pracy tylko w południe (12:30 do 16:45), a ranki zależą ode mnie. Jak czuję się dobrze to mam przyjść, a jak nie to dopiero na 12:30.
No i tak czasami zaczynam o 8:45 a czasami wymioty przychodzą mi dopiero o 10 więc idę do pracy na 12:30.
Jak już jestem rano w pracy to się nie przemęczam, zazwyczaj ucze nowe osoby co i jak albo siedzę i tnę sobie taśme dwustronną na kawałki :D Albo walczę z papierami i starym komputerem w biurze.
Także nie narzekam :-)

W czwartek o 10:40 mam pierwsze echo :-) już nie mogę się doczekać, chcę wiedziec ile to już tygodni.

Byłam w gminie w związku z potwierdzeniem ojcostwa, ale bardzo miły pan (ten sam u którego załatwiałam meldunek - oj było zamieszanie) powiedział, że pierwszy raz się zdarza taka sytuacja w naszej gminie, że będzie dziecko rodziców różnych narodowości bez ślubu no i on nie wie dokładnie jak ma to rozwiązać. Powiedział, że chce się wszystkiego dokładnie dowiedzieć żeby późńiej nei było jakiś problemów i umówił się z nami na podpisanie ojcostwa w czwartek o 19:30. Do tej pory będzie sprawdzał co i jak w papierach piszczy :D

Także w czwartek będzie ekscytujący dzień, w piątek na 4 godzinki do pracy, w sobotę do Assen na wyścigi motorowe, a w niedzielę wyjazd na 2 tygodnie do polski. Już nie moge się doczekać.

Pozdrawiam, miłego i spokojnego dnia życzę.

:crazy:Witamy...

hej dziewczyny gdzie mozna kupic rower jakis uzywany narazie potrzebujemy na szybko jakis z czasem myslimy zeby kupic dwa nowe juz lepsze,bylam na stronie ''marktplaats'' sa tam ale daleko od nas nie pojade 160 km po rower moze sa jakies inne stronki jeszcze ???:angry:

OJ, mamo mikolaja, widze, ze dzionek zaczelas z nietega mina.. :no:
My ostatnio kupilismy 2 uzywane rowery w takim wielkim sklepie z uzywanymi rzeczami, mysle ze w wielu miejscowosciach sa takowe. Kringloop sie nazywaja albo jeszcze jakos inaczej (pewnie Ma-Rita bedzie wiedziala, bo ona wie wszystko :tak: ), moze w google poszukasz?

Czesc dziewczynki :)
Sencilla od rana zaraza pozytywną energią :tak::-). Jak sie czujesz kochana? Ja cie podziwiam, mieć tyle na głowie, kłopoty zdrowotne a optymizm bije od Ciebie nawet przez ekran komputera :-)

Kurcze jutro mam z małym isc na szczepienie, a właśnie mnie połamało, łeb jak balon, z nosa cieknie... mały też dopiero co z choroby wyszedł.Mam nadzieje ze przełożą szczepienie :baffled:

Miłego dnia kobitki, lece sciągać moje dziecko z parapetu :rofl2:

reklama
Beauty, ja po prostu juz taka jestem, zawsze bylam optymistka, nawet w najtrudniejszych sytuacjach. I wydaje mi sie, ze lepiej jest w zyciu wtedy po prostu :tak: Zreszta czym mam sie smucic? Mam wspaniale, ZDROWE dzieci, kochajacego meza, mamy gdzie mieszkac, co jesc, zyjemy w wolnym kraju, jest piekna pogoda, pan na rowerze mi dzis pomachal z ulicy,jak wyszlam na balkon, i jeszcze sto powodow do dobrego humoru moglabym tu wypisac :tak:
Oczywiscie nie zawsze tryskam energia (doly kazdego dopadaja, zwlaszcza jak boli cipcia :-D:wściekła/y:)
Beauty, a co do za chorobsko Cie dopadlo??:szok:
a jestes na naszej klasie? :happy2:

Do góry