reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

ja jeszcze w pl - lecę w srode.

ja przez miesiac zakladalam te lapki na dlonie misi bo przez miesiac nie moglam jej obcinac paznokci i sie strasznie drapala

reklama
Sencilla to faktycznie masz dzis dzien ze hoho:tak:Podziwiam cie ,ja juz sie boje jakl sobie z dwójka poradze:sorry:
O tak humor ma calkiem fajny:tak:Ja tez po Miska do szkoly ,i ostatnie zakupy prezentowe do pl:tak:prania sie piora ,prasowanie ,jutro polozna we srode echo i do pl:tak::tak:

A czemu nie można obcinac paznokci noworodkowi???Jakies zabobony...bo z medycznych względó to przeciwwskazan brak....

Sencilla a wszystkie foteliki dziecięce z tyłu jeżdżą??

karola zapomniałam pogratulaować zakupu wóziora!!!

Ja tez powinnam sytuację zaczać ogarniać bo w środę ruszamy zwiedzac zamki nad Loarą..:-)

Karola moj Kuba zawsze mowi "oni mowia po naszemu". A jak mowilam Kubie ze jedziemy do kolezanki i ona ma dzieci to zawsze sie pyta "czy oni mowia tak jak my?"

Nie pamietam kto pytal ale chyba AnnaJ gdzie bede mieszkac wiec odpowiadam w Beverwijku :-)

My tez dzisiaj juz zaliczylismy szpital bo bylismy na USG stawow biodrowych. Wszystko jest wporzadku wiec nie musze juz matrwic.

Aniu Wszystkiego Najlepszego na Erniego:rofl2::-D

Ja tez nie mam baldachimy ale ochraniacz mam z tym ze moj Filip i tak spi z nami hehe, a na raczki zakladalam skarpetki :-)

Anna, Tosia jezdzi z przodu w foteliku. Liljana w niemowlecym z tylu, a MArys z tylu na "poddupniku".

U nas Kuba z przodu zaczal jezdzic jak sie Filip urodzil bo boje sie ich razem dawac dzieci maja glupie pomysly czasem. A jak jedziemy cala rodzinka to ja z tylu siedze z Filipem, Kuba czuje sie wtedy taki duzy bo on z przodu moze jechac.:-D

Madziula ja teraz tez go mam pod reka ale tam czestno nie chodze 2 razy w roku po buty albo na czesc bezplatna po miesko

anetka to na Baazar bedziesz "z buta" chodzić.... no ja to tylko na tą cześc bezpłatna po warzywka, rybkę(tańsza o połowę niż w amsterdamie)... Anetka ale ten Baazar to tylko w weekendy??

Sencilla No tak jakoś myslałam że 'ktoś' musi z przodu siedzieć...a jak z mężem gdzieś jeździcie??Sorki że tak wypytuje:sorry:...ale my ostatnio z dwoma fotelikami z tyłu jechaliśmy i jak dla mnie to na dłuższą wyprawę(ok 5h jazdy) to mało miejsca i tak...;))

Anna, jedno z nas siedzi miedzy fotelikami. CHcielismy kupic wieksze auto na wyprawy do polski, ale okazalo sie, ze uruchamiaja polaczenia z amsterdamu do krakowa i rzeszowa, czyli w moje okolice i juz na szczescie nie bedziemy musieli jezdzic autem, bo oboje tego NIENAWIDZIMY :no::-D
A tu po holandsku mozna sie tarabanic i takim malym autem, nie przeszkadza to.

reklama
Do góry