reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Do Bleiswijk z Hagi nie tak daleko, wjazd na autostrade ze spoorwijku blisko, przemknac tylko piorunem przez zoetermeer i juz sie w bleiswijku jest :D takze zapraszam, bysmy mialy fajnie bo codziennie kawusia, ploteczki :-D i spacerki z maluchami :sorry:

reklama
Do Bleiswijk z Hagi nie tak daleko, wjazd na autostrade ze spoorwijku blisko, przemknac tylko piorunem przez zoetermeer i juz sie w bleiswijku jest :D takze zapraszam, bysmy mialy fajnie bo codziennie kawusia, ploteczki :-D i spacerki z maluchami :sorry:

Na pewno wezmę to pod uwagę szukając opcji mieszkaniowych. W końcu mieszkaliśmy już w Delfcie i też miał dobry dojazd, więc z Hagi to tym bardziej. Z resztą sam mówił mi kiedyś, że mu się Haga najbardziej podoba, jako opcja do mieszkania :-D. Oj a kawusia, ploteczki i maluszki, to byłoby coś fajnego, szczególnie, że w okolicy tutaj nie mam nikogo takiego.

The Hague oj ale ty mnie lapiesz za slowka, przeciez ja nawet jeszcze dziecka nie urodzilam, a tymbardziej nie mam jeszcze planow na rok 2013 i dalej. Teoretyzuje, ze jak podrosnie (czyt nie bedzie wymagalo mojej nieustannej opieki- karmienia) to chcialabym podrzucac dziecko rodzinie (nie noworodka) , ale jak bedzie w praktyce to nie wiem, tymbardziej jak sie okazuje moj maz sobie tego jakos nie wyobraza ;D wiec zobaczymy jak bedzie. A karmic planuje, oby mi pokarm dopisal , a jak dlugo, hmm czas pokaze ;p

Sencilla, ja juz nie wiem moze wlazlam tam,ogladalam zdjecia wasze i zapomnialam dodac ? :D sprawdze jutro ;8

dobranocka

dzien dobry...

oooo widze ze ja sie wczoraj naprodukowalam i...mojego posta nie ma:szok::dry::-D
poza tym pogoda sie nie zadobrze zapowiada.uffff - chyba lewa noga wstalam

pa

Witam :-)

U nas pogoda fatalna. Naszczescie moj tata dzis Kube zaprowadzil do szkoly wiec nie musialam wychodzic z domu.

aOla super zdjecia z waszego wypadu. Sliczne te Twoje dzieciaczki :-) Moze jak Filip podrosnie to tez wyskoczymy. A bardzo kosztowny taki wypad??
sencilla Twoje zdjecia tez przesliczne, jak patre na twoja Lilke to wydaje mi sie taka duza w porownaniu z Filipem :-)
nana Gratulacje miszkanka.
Iguana bo to chyba ty pytalas o sklepy ze zdrowa zywnoscia. Nie pamietam czy pisalas o co konkretnie ci chodzi, ale praktycznie w kazdym miescie jest sklep DeTuin ja tam zawsze wchodze jak jestem na miescie i kupuje dla Kuby musy itp w tym sklepie jest wszytsko od pieczywa po swieczki i wszytsko eko.

Anetka my płaciliśmy 570 ale była promocja 20lecie disneylandu Dzieci do 6lat nie płacą W tym mieliśmy 4dni wejść dla wszystkich, 4xśniadania i 3 noclegi Atrakcje w środku masz już za darmo Na obiadach bylismy 2xw restauracji (alladyna i ratatuj bufet szwedzki duży wybór plus deser Jesz ile chcesz Za jeden obiad2dorosłych 2dzieci ok 90e) poszliśmy tam z ciekawości Ale widziałam tez zestawy obiadowe frytki plus kurczak za 11e od sztuki Jest mcdonalds ceny normalne Mieliśmy swoje przekąski i picie W sumie pewnie wyszło ok 1tys
pisałam wczesniej ze mieliśmy najtańszy hotel ale godny polecenia
a byłaś w eftelingu? jak dla mnie dużo lepiej dopracowane są tam atrakcje dla najmłodszych

teraz (tzn kolo sierpnia)wybieramy się do belgii do propsalandu-coś jak efteling

reklama
Do góry