Do Bleiswijk z Hagi nie tak daleko, wjazd na autostrade ze spoorwijku blisko, przemknac tylko piorunem przez zoetermeer i juz sie w bleiswijku jest takze zapraszam, bysmy mialy fajnie bo codziennie kawusia, ploteczki i spacerki z maluchami
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Do Bleiswijk z Hagi nie tak daleko, wjazd na autostrade ze spoorwijku blisko, przemknac tylko piorunem przez zoetermeer i juz sie w bleiswijku jest takze zapraszam, bysmy mialy fajnie bo codziennie kawusia, ploteczki i spacerki z maluchami
Na pewno wezmę to pod uwagę szukając opcji mieszkaniowych. W końcu mieszkaliśmy już w Delfcie i też miał dobry dojazd, więc z Hagi to tym bardziej. Z resztą sam mówił mi kiedyś, że mu się Haga najbardziej podoba, jako opcja do mieszkania . Oj a kawusia, ploteczki i maluszki, to byłoby coś fajnego, szczególnie, że w okolicy tutaj nie mam nikogo takiego.
Jak juz sie zdecydujecie, to dajcie znac Iguana sie wprowadza, fajnie by bylo jakby jeszcze jedna osobka sie do nas 'doczepila' )))
widzialyscie to??? SZOK!
Odesłali chore dziecko ze szpitala. Nie przeżyło - Onet Wiadomości
widzialyscie to??? SZOK!
Odesłali chore dziecko ze szpitala. Nie przeżyło - Onet Wiadomości
The Hague oj ale ty mnie lapiesz za slowka, przeciez ja nawet jeszcze dziecka nie urodzilam, a tymbardziej nie mam jeszcze planow na rok 2013 i dalej. Teoretyzuje, ze jak podrosnie (czyt nie bedzie wymagalo mojej nieustannej opieki- karmienia) to chcialabym podrzucac dziecko rodzinie (nie noworodka) , ale jak bedzie w praktyce to nie wiem, tymbardziej jak sie okazuje moj maz sobie tego jakos nie wyobraza ;D wiec zobaczymy jak bedzie. A karmic planuje, oby mi pokarm dopisal , a jak dlugo, hmm czas pokaze ;p
Sencilla, ja juz nie wiem moze wlazlam tam,ogladalam zdjecia wasze i zapomnialam dodac ? sprawdze jutro ;8
dobranocka
Sencilla, ja juz nie wiem moze wlazlam tam,ogladalam zdjecia wasze i zapomnialam dodac ? sprawdze jutro ;8
dobranocka
anetka880
Fanka BB :)
Witam :-)
U nas pogoda fatalna. Naszczescie moj tata dzis Kube zaprowadzil do szkoly wiec nie musialam wychodzic z domu.
aOla super zdjecia z waszego wypadu. Sliczne te Twoje dzieciaczki :-) Moze jak Filip podrosnie to tez wyskoczymy. A bardzo kosztowny taki wypad??
sencilla Twoje zdjecia tez przesliczne, jak patre na twoja Lilke to wydaje mi sie taka duza w porownaniu z Filipem :-)
nana Gratulacje miszkanka.
Iguana bo to chyba ty pytalas o sklepy ze zdrowa zywnoscia. Nie pamietam czy pisalas o co konkretnie ci chodzi, ale praktycznie w kazdym miescie jest sklep DeTuin ja tam zawsze wchodze jak jestem na miescie i kupuje dla Kuby musy itp w tym sklepie jest wszytsko od pieczywa po swieczki i wszytsko eko.
U nas pogoda fatalna. Naszczescie moj tata dzis Kube zaprowadzil do szkoly wiec nie musialam wychodzic z domu.
aOla super zdjecia z waszego wypadu. Sliczne te Twoje dzieciaczki :-) Moze jak Filip podrosnie to tez wyskoczymy. A bardzo kosztowny taki wypad??
sencilla Twoje zdjecia tez przesliczne, jak patre na twoja Lilke to wydaje mi sie taka duza w porownaniu z Filipem :-)
nana Gratulacje miszkanka.
Iguana bo to chyba ty pytalas o sklepy ze zdrowa zywnoscia. Nie pamietam czy pisalas o co konkretnie ci chodzi, ale praktycznie w kazdym miescie jest sklep DeTuin ja tam zawsze wchodze jak jestem na miescie i kupuje dla Kuby musy itp w tym sklepie jest wszytsko od pieczywa po swieczki i wszytsko eko.
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Cześć Kobitki
Ja już po śniadanku i patrząc na to, co za oknem, stwierdziłam, że chyba z łóżka się dziś nie ruszam .
Ja już po śniadanku i patrząc na to, co za oknem, stwierdziłam, że chyba z łóżka się dziś nie ruszam .
A
aOLA
Gość
Anetka my płaciliśmy 570 ale była promocja 20lecie disneylandu Dzieci do 6lat nie płacą W tym mieliśmy 4dni wejść dla wszystkich, 4xśniadania i 3 noclegi Atrakcje w środku masz już za darmo Na obiadach bylismy 2xw restauracji (alladyna i ratatuj bufet szwedzki duży wybór plus deser Jesz ile chcesz Za jeden obiad2dorosłych 2dzieci ok 90e) poszliśmy tam z ciekawości Ale widziałam tez zestawy obiadowe frytki plus kurczak za 11e od sztuki Jest mcdonalds ceny normalne Mieliśmy swoje przekąski i picie W sumie pewnie wyszło ok 1tys
pisałam wczesniej ze mieliśmy najtańszy hotel ale godny polecenia
a byłaś w eftelingu? jak dla mnie dużo lepiej dopracowane są tam atrakcje dla najmłodszych
teraz (tzn kolo sierpnia)wybieramy się do belgii do propsalandu-coś jak efteling
pisałam wczesniej ze mieliśmy najtańszy hotel ale godny polecenia
a byłaś w eftelingu? jak dla mnie dużo lepiej dopracowane są tam atrakcje dla najmłodszych
teraz (tzn kolo sierpnia)wybieramy się do belgii do propsalandu-coś jak efteling
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Pogoda nie dopisuje...
to ja już zdjęć z Disneylandu nie wklejam tylko krótki wstęp do parady...
DSC_0083.AVI - YouTube
aOla dzięki za onfo o tym w Belgii...tez to wezmę pod uwage, właśnie na sierpień, w razie czego dopytam Cię.
to ja już zdjęć z Disneylandu nie wklejam tylko krótki wstęp do parady...
DSC_0083.AVI - YouTube
aOla dzięki za onfo o tym w Belgii...tez to wezmę pod uwage, właśnie na sierpień, w razie czego dopytam Cię.
Ostatnia edycja: