Loooo Matko myslalam ze nigdy nie skoncze
o maly wlos prawie sie zdrzemnelam nad tymi 10 stronicami
... no ale juz jestem i WSZYSTKO wiem
...szalone jestescie...wiec po krotce tak;
Karola my jestesmy spakowane juz a wyruszamy w piatek nad ranem czyli ok 2.oo
jak wszystko pojdzie ok...jak bylo na placu?Oczywiscie dobrze pamietasz ja Victora
kapalam w tym wiaderku zaraz wam fote wstawiem - mi i jemu sie bardzo podobalo -polecam:-) /pozycja embrionalna wiec dziecko bardzo spokojnie sobie kuca-siedzi/
Anetko gratki dla Fifiego -dzielny maluch
a komp to pozeracz czasu okrutny na szczescie ostatnio mnie wszystko inne pochlania:-);-)
Sencilla u mnie Karina czasami do 22.00 spaceruje -czyta -rozmawia ze mna etc albo cos tworzy w pokoju... Erni za to juz o 19.00spi /czasami wczesniej/
a Victor hmmm.... czasami jak brat czasami jak siostra ale generalnie sam sie soba zajmuje /lezy w pokoju i bawi sie autami -zadnych placzy niema/
TO NIEZMIENIA FAKTU ZE GENERALNIE MOJE DZIECIAKI 1-OBIAD, 2-KAPIEL, 3-DO SPANIA i o 20.00 przewaznie nikt sie nie plata, bo ja z moim M tvi i winko
albo inne cosik robimy... aaa i kazdy spi w swoim lozku - moga przyjsc w weekend z ranca do nas albo poprzytulac sie przed szkola na 5min
Nana c**a blagam jak moderator...bez wulgaryzmow moje Panie....
Madziula ja mam do sprzedania MUTSY 3in1 plus 2spiworki
max to 150euro...kiedys byl na marktplaatsu ale nie mialam czasu podnosic tego ogloszenia wiec spadlo
/fotki na dole ci wstawie tez/
Ayni za twoje echo trzymamy kciuki - daj znac...
Ja sie kobiety boje ze mnie 4 dni na forum niebedzie
to chyba nocke bede musiala poswiecic na doczytanie was
poza tym wlasnie znalazlam ubranko do chrztu rozm 74 chyba plus butki ktos chetny za 15euro;-) i wiaderko mam tez z 10euro -sprzedam!!!
tez zmykam -pa