reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Pozdrawiam wszystkie mamusie juz ze szpitalnego lozka!dzidzia nie chciala czekac na wywolanie,woli sama :) jeszcze w dwupaku,ale za kilka godzin bede juz tulic malenka :)

Sencilla przede wszystkim dziendobry Tobie i pewnie twojej coreczce...:-) przez cala ciaze bylas niesamowita i taka zostalas do ostatniej jej chwil - napisalabym gratulujemy ale poczekam na ... twojego meila bo smsa nie mam:-p

Witam Was mamusie juz jako przeszczesliwa mama malej dziewczynki :) urodzila sie nasza coreczka dzis w nocy o godz.3.35. Ma na imie Johanna Liljana,wazy 3900. Jest przesliczna!wlasnie przyjechalismy do domku :)

Dzien dobry!
Sencilla GRATULACJE!!!Dużo zdrówka dla maleńkiej!
images

Sencilla GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) ALe się cieszę, że to już! :) Czyli mówisz, że wszystko poszło łatwo i szybko?? :) SUper! Czekam na zdjęcie! :))))))))
a imię prze sliczne :) Duża dziewczynka z Twojej córeczki :)

Ostatnia edycja:
Sencilla GRATULACJE!!!!!!!!!!! w koncu juz szczesliwa mamusia 3 coreczek :) pozdrawiam serdecznie i zycze zdrowka dla mamusi i malutkiej :*

Witam
Cos mnie ciagnelo dzisiaj zeby zajrzec wczesniej na forum no i prosze :-)
Sencilla ogromne Gratulacje dla ciebie i twojej rodzinki !!!!! nareszcie sie doczekaliscie no i my rowniez :tak: Duzo zdrowka dla ciebie i twojej malej kruszynki :-)
meisje024.jpg

reklama
SENCILLA ja tez spiesze z gratulacjami.

Tak szybko jestescie w domku,wiec wnioskuje ze obylo sie bez komplikacji i ze jestescie cale i zdrowe.

Do góry