reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
witam...

my juz po pracy:-D i zakupy swiateczne zaliczylam:tak:teraz kawka mi sie marzy i jakies pranie musze zrobic w trakcie... a wy kochane pracujecie czy w domku siedzicie jak wnioskuje... :sorry:

Ja w domku jak zawsze od kilku miesiecy.....ugotowalam dzis maluszkowi marchewke z ziemniakiem ale skonczylo sie na dwoch lyzeczkach i zamknietej buzi i dlawieniu sie,a nie bylo geste,konsystencja taka jak ze sloiczka,ale sprobuje jutro znowu moze semgo ziemniaka.
Aniu a co ciekawego kupilas,prezenty???

ja kura domowa Do pracy pójde po wakacjach jak dzieci wrócą do szkoły Moge pracować 3x w tyg od 9-15 nie wiem co znajdę Musze sie szybko nauczyc języka bo widziałam już parę ogłoszeń o prace w moim zawodzie Fajnie by było :tak:

dzieci dziś wróćiły o 11.30 i chyba już mają kryzys bo słysze kłótnie u góry ehhhhhhhhhhh

ja jestem nowa w Holandii i bez języka holenderskiego więc siedzę w domu z Małą.. Mam nadzieje, że jak się przeprowadzimy do Bredy ogarnę sobię jakąś pracę z samym angielskim póki co.. później zobaczymy.. aż tak daleko w przyszłość nie chce uciekać..

Mam pytanie Dziewczynki. Gdzie tu się zgłasza związek partnerski żebyśmy po jakimś czasie byli traktowani jak małżeństwo!?

hejka dziewczyny ja tylko szybko pisze bo brak czasu a wiec :
mam do sprzedania 2 sofy ze skory za 100 euro bardzo ladne i zadbane bez plam dziur i przetarc.....moze ktos chetny bo nie mam gdzie ich postawic...
i kojec po malej z szuflada i 3 szt boxkleed gratis i torbe zabawek gratis rowniez.....
prosze o wiadomosc na priv jakby co...... 20111213549.jpg20111213550.jpg20111213551.jpg20111202523.jpg

jeszcze kilka innych rzeczy jak lopwagen chicco i malego majsterkowicza dla chlopca...za niewielkie pieniadze

milego dnia

anp może jeszcze Mały nie jest na to gotowy :)) sądzę, że jednak jak mu coś posmakuje to prędzej ziemniak właśnie z marchewką bo słodkie :) daj troszkę masełka :) moja do tej pory nie przepada za ziemniakiem. Najchętniej to by jadła same zupy i mandarynki hahahaha ! :)

mama mikolaja chetnie bym kupila ale nie mialabym gdzie tego dac bo mieszkanie mamy 60 metrow bez zadnej piwnicy, umeblowane.. a ze mysle sie przeprowadzic za nie dlugo i pewnie bede szukac czegos nie umeblowanego bo wiadomo ze taniej to by sie przydalo na start...

ja jestem nowa w Holandii i bez języka holenderskiego więc siedzę w domu z Małą.. Mam nadzieje, że jak się przeprowadzimy do Bredy ogarnę sobię jakąś pracę z samym angielskim póki co.. później zobaczymy.. aż tak daleko w przyszłość nie chce uciekać..

Mam pytanie Dziewczynki. Gdzie tu się zgłasza związek partnerski żebyśmy po jakimś czasie byli traktowani jak małżeństwo!?

z tego co wiem to musielibyscie sie zglosic do gemeente w tam gdzie mieszkacie i macie meldunek aby zalegalizowac zwiazek

reklama
Do góry