reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Cześć
Ja znów wireczory samotnie spędzam ,chodz dziś nie koniecznie......................... Michaś jeszcze nie śpi ,liczy ile ma paluszków:tak::happy:

co do diety to ja stosuję dietę cud:tak::tak::-D:-D:-D jem wszystko iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii czekam na cud :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mamo M nie lubisz do szkoły chodzić? Ja się cieszę jak idę:tak::tak:

dobrej nocki

reklama
Karola zastrzelilas mnie ta dieta :-) :-D:-) usmialam sie do lez :-D a Michas ile w koncu naliczyl tych paluszkow????
spokojnej nocy wam zycze
ide spac, moze tez cud sie zdarzy ;-)

Dzień dobry...

Karola super ta dieta - chyba zaczne stosować!:-D dzieki tobie już mam dobry humor na caaaały dzień!
Ja też lubie chodzić do szkoły...niestety to już ostatni tydzień bo w czwartek mam exam:zawstydzona/y:...pewnie znając życie zaraz sobie coś poszukam i bede sie uczyć dalej... lepiej kuć żelazo póki gorące a mnie naprawdę sie chce uczyć...:tak:
Miłego dnia kobiety...

hejo kobietki ;)
maly mi zasnal.
Victor, gratulacje! Jestes dzielny chlopak :D
u nas dziasla spuchniete, mieciutkie, ale czekamy. na razie widac jedna torebke zebinowa na wysokosci dolnych 3.
Ogladam Rozmowy w Toku z Natasha Kampush.
Szukam pomyslu na rozpoczecie pracy... mam skonczona pedagogike, zrobilam tez stylizacje paznokci, ale kurcze... ciagle nie wiem co robic. Wolalabym robic cos w domu, zeby byc z malym mozliwie jak najdluzej...
Macie jakies pomysly :)??

moj maz tez na diecie. je wszystko gotowane na parze i w 2 tygodnie zrzucil 4 kg ;) dzisiaj kolejne wazenie ;)

Witaj Karola...my tez właśnie wpadliśmy do domu...:tak::tak: i stosuje nową diete naleśnikową - bierzemy naleśnika owoce z puszki plus bita śmietana...zjadamy z uśmiechem :-) i ...czekamy na efekty!:-D
Od strony smakowej rewelacja - zobacze tylko jak szybko działa!:cool2:

A teraz czas sie zabrać za normalny obiad dla mężusia... dziś kurczaczek + suróweczka + ziemniaczki i kompocik!;-)

Spadam...

hejka ja tez na diecie mż wiosna idzie:p

mąz wciąz siedzi w bankach ja przeglądam mieszkania ciekawe co z tego wyjdzie chciałabym być juz po zakupie i juz po przeprowadzce Zeby udało sie do wakacji

Cześć dziewczyny :-)
Decyzja już zapadła, wyjeżdżamy do Holandii po zakończeniu roku szkolnego :-). Cały czas mam największe obawy związane ze szkołą Michała :-:)-(, ale on sam jest w miarę pozytywnie nastawiony. Muszę po kolei spisać sobie co mamy do załatwienia przed wyjazdem bo potem w ferworze walki mogę o czymś zapomnieć.
Życzę dobrej nocki :-):-):-)

reklama
Do góry