reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Aniu niby tak ale słyszałam że jak się jest tam zameldowanym to przysyłają z Belastingu z czego się w Holandii utrzymuje a mój mąż pracuje na Polską firmę więc podatki płaci w Polsce i tam też nie jest zameldowany a ja bym się chciała zameldować zeby dać Dawidka do przedszkola bo on chce bardzo do dzieci

witaj Agnes
fajnie cie znowu widziec na BB !! teraz jak juz twoja siostra zmienila adres to pewnie sie nie spotkamy wogole co ?? do teraz mialas do nas 50 metrow i tak cos nie wpadalas za czesto...ojjj wiec przypominam ze w razie wizyty w Venray -zapraszamy

a teraz pytanie w sprawie paszportu dla malej ?? jak mamy zalatwic to zeby zalatwic jej paszport w jeden dzien ? czy udalo sie to komus ? Moj J zmienil prace i nie ma szans na wolne dni a zeby tam jechac to juz musimy miec chyba cały dzień ? do den Haag mamy około 200 km w jedna strone ...a ja sama nie pojade odebrac tego paszportu bo mamy tylko jedno auto !

Mamo Mikołaja co tam słychać u was mała Inga już jaka duża widziałam na NK zdjęcia moja Juleczka już sama ładnie stoi pewnie nie długo zacznie chodzić powiedz mi co trzeba mieć zeby zapisać małego do przedszkola a pozatm to może wy tym razem po Nowym Roku do nas wpadniecie tylko jakieś 40 km ww każdym razie serdecznie zapraszam:tak::tak::tak:pogadamy a dzieci się razem pobawią :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

BRY
MamoM to gdzie Twój J pracuje teraz?
u nas od rana wojna z naszymi współlokatorami. Kolejny raz coś wywinęli, mieszkają z nami holendrzy, którzy nie dość że sikają nam na drzwi, to raz wieczorem wpadł do nas do pokoju bo myślał że u nas toaleta jest, ( oczywiście on i jego baba się wyparli wszystkiego ). nasikał na krzesło po czym zwalili na naszego psa, chodzą pod nasz prysznic bo ich nie chce im się posprzątać, pod naszą nieobecność podbierają nam przyprawy, kawy pozabierali. No dziś to mój M nie wytrzymał. Rano wstaje patrzy do kratki z piwem a tam brakuje ok 8 piw, chleb zjedzony nasz. Pyta się ich czy coś wiedzą na ten temat oni jak zwykle że nie, no to M mówi że mieszkają z nami ostatni miesiąc i muszą się wyprowadzić, bo tak już nie może być. A ona wiecie co zrobiła, oskarżyła nas o kradzież koszulek białych i czarnych. No wyśmiałam ją, mówi M chcesz śmiało idź do pokoju zajrzyj ale ich tam nie znajdziesz. zamkła się i poszli mieszkania szukać. No jak tak można, nie dość że codziennie pili do upadłego, syfili, w butach wchodzili na sofy, to jeszcze to. Ale jak to ona powiedziała Polacy to są brudasy, najgorsi ludzie, bo stwarzają problemy. mówię wam byle jak najszybciej się wynieli

reklama
BRY
MamoM to gdzie Twój J pracuje teraz?
u nas od rana wojna z naszymi współlokatorami. Kolejny raz coś wywinęli, mieszkają z nami holendrzy, którzy nie dość że sikają nam na drzwi, to raz wieczorem wpadł do nas do pokoju bo myślał że u nas toaleta jest, ( oczywiście on i jego baba się wyparli wszystkiego ). nasikał na krzesło po czym zwalili na naszego psa, chodzą pod nasz prysznic bo ich nie chce im się posprzątać, pod naszą nieobecność podbierają nam przyprawy, kawy pozabierali. No dziś to mój M nie wytrzymał. Rano wstaje patrzy do kratki z piwem a tam brakuje ok 8 piw, chleb zjedzony nasz. Pyta się ich czy coś wiedzą na ten temat oni jak zwykle że nie, no to M mówi że mieszkają z nami ostatni miesiąc i muszą się wyprowadzić, bo tak już nie może być. A ona wiecie co zrobiła, oskarżyła nas o kradzież koszulek białych i czarnych. No wyśmiałam ją, mówi M chcesz śmiało idź do pokoju zajrzyj ale ich tam nie znajdziesz. zamkła się i poszli mieszkania szukać. No jak tak można, nie dość że codziennie pili do upadłego, syfili, w butach wchodzili na sofy, to jeszcze to. Ale jak to ona powiedziała Polacy to są brudasy, najgorsi ludzie, bo stwarzają problemy. mówię wam byle jak najszybciej się wynieli

witam...
Robale faktycznie nie zawesoło macie... mam nadzieje że w Nowym Roku będzie lepiej!
A ja dziś walczyłam z żelazkiem 8 godz. i zaliczyłam zakupy sylwestrowe w MAKRO...:tak: bedą drinki, winko szampan... owoce morza i inne przekąski!:-D
A wy kobiety wybieracie sie gdzieś? bo ja zostaje z moim M na kanapie hihi....
Zmykam do łóżka, dobranoc...

Do góry