reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Natka życzę Wam wszystkiego najlepszego i kolejnych szczęśliwych lat razem :tak:
Nasze świętowanie zakończyło się szpitalem i pewnie szyciem głowy :-:)wściekła/y:
Kolega Patryk rzucił niechcący Oliwierka kamieniem w głowę, krew się polała, ale myśleliśmy, że zaschnie i będzie ok, sączyła trochę, a teraz znów zaczęła krew lecieć, aż po szyi, więc mój m pojechał do szpitala, myślę, że mu zszyją na 1-2 szwy :-:)-( Pewnie mu włoski ogolą na głowie, już widzie jak on tam będzie płakał :-:)-:)-(
Dobranoc

Anetko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN TWOJEGO SYNUSIA, SAMYCH POGODNYCH I SZCZESLIWYCH DNI!!!!
mam nadzieje ze glowa solenizanta juz fachowo opatrzona a do nastepnych urodzin napewno sie zagoi.
Natka z okazji Twojego swieta zycze Wam rowniez wielu lat milosci, szacunku i samych pogodnych dni w Waszym zyciu!!!
Dobranoc

:wściekła/y:Gosiu dziękuję :tak:To nie głowa solenizanta, a brata :-( Jeszcze nie wrócili ze szpitala :-(

Pierdzielona holenderska opieka zdrowia:wściekła/y:, na cholerę tyle się płaci za ubezpieczenie jak oni nic nie robią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry: Od 1,5 h mój m czeka ze zmęczonym, marudnym dzieckiem na lekarza czy oni na głowę upali :no::angry::angry::angry: Jakbym ja tam była w tym szpitalu to na drugim końcu miasta by mnie słyszeli :angry::angry::angry: To jest kpina już, za każdym razem tak samo:wściekła/y::no:

Wiecie co ostatnio moja siostra dzwoniła do lekarza dyżurnego, bo przez 4 dni ją głowa gdzieś z tyłu bolała i żadne leki nie pomagały, nie chcieli jej umówić na wizytę tylko kazali brać silniejsze leki co 2 h :szok::szok::szok: i mało tego, za tą informacje otrzymała acceptgiro na 25e :szok: Jak księgowa to zobaczyła to się ze śmiechu opluła :szok::no:

Ale mam nerwy:angry:

Ostatnia edycja:
wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantow !!!!

ja tez szukam pracy wiec jak cos wymyslicie to podsuncie pomysl gdzie szukac bo juz wszystkie mozliwosci wyczerpalam,po macierzynskim niestety nie ma dlamnie pracy w starej firmie podobno maja wystarczajaco ludzi , a ze ja mam kontrakt zerowy to moga grac ze mna do woli-a robia mi na zlosc bo wczoraj przyjechalo 9 nowych osob do pracy ...:baffled::angry::angry: jestem wsciekla na nich jak cholera
od dzis ide na chorobowe potem jakis zasilek a moze w miedzyczasie cos sie znajdzie...mam dosc siedzenia w domu

Bry
To i ja się dołączam do życzeń dla Anetki dziecka i Natki.
Ja robię dziś porządki, lodówkę umyć, pościel zmieniłam, teraz zasiadam i szperam po internecie w poszukiwaniu pomysłu co do zrobienia na sobotnią imprezkę urodzinową. Ale nic mi nie przychodzi do głowy.

Mamo Mikołaja powodzenia w szukaniu pracy. Ja też mam zamiar się wybrać do niej, ale muszę zmobilizować M aby pojechał ze mną num sofii wyrobić.

wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantow !!!!

ja tez szukam pracy wiec jak cos wymyslicie to podsuncie pomysl gdzie szukac bo juz wszystkie mozliwosci wyczerpalam,po macierzynskim niestety nie ma dlamnie pracy w starej firmie podobno maja wystarczajaco ludzi , a ze ja mam kontrakt zerowy to moga grac ze mna do woli-a robia mi na zlosc bo wczoraj przyjechalo 9 nowych osob do pracy ...:baffled::angry::angry: jestem wsciekla na nich jak cholera
od dzis ide na chorobowe potem jakis zasilek a moze w miedzyczasie cos sie znajdzie...mam dosc siedzenia w domu
Mamo mikolaja a masz z kim mala zostawic??

reklama
Witam
NIKOSIU
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzę!

Aneta jak się dziś czuje Oli? I jak poszło w szpitalu?

Michaś spi a ja umyłam okna bo już się o to prosiły:tak::baffled: Obiad prawie gotowy ,potem śmigamy nad morze:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry