reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

hej, ja nawet nie mam czasem siły was podczytywać :(. chodzę do pracy z M pomóc im, jak wracamy to tylko obiad robię na kolejny dzień i idę spać, a wszystko mnie tak boli, już nie wspomnę że czasami ręce mi tak drętwieją że nie mam siły utrzymać chusteczki aby się wysmarkać. dziś szybciej skończyliśmy więc pisze.

reklama
Dzien dobry
u nas wszystko po staremu, podczytuje Was czasami ale na pisanie czasu i weny brak.
Z malej zrobil sie niezly rozrabiaka, 5 min na tylku nie usiedzi tylko chodzi i psoci, do tego wylaza jej piatki wiec marudzi do potegi N.
W złobku przeszła juz jakis czas temu do starszakow, bo z mlauchami sie nduzila :-D
Kupe i siku robi na toalecie, bo nocnik to dla niej zabawka a nie miejsce do zalatwiana potrzeb :-D
Poza tym to intenstywnie szukam nowej pracy (na ostatniej rozmowie kwalifikacyjnej uszlyszlam, ze gdyby nie dziecko to juz jutro moglabym przyjsc :angry:), bo do mojej obecnej nie mam juz nerwow. Przedluzyli mi znowu umowe ale tylko na 2 miesiace, a 2 rodakow zwolnili (w tym kolezanka w 7 m ciazy), więc zostałam sama na polu bitwy :crazy:
Lece obiadek majstrowac
A to moj rozrabiaka

Załączniki

• IMG_5679a.jpg
    IMG_5679a.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 38
hejka, dzisiaj wstałam o 6 rano i tak mnie bolał strasznie brzuch że myślałam że coś niedobrego się dzieje, kręgosłup tak jak na okres bolał, wzięlam no-spe, po godzinie jeszcze bardziej bolało, wzięłam drugą i z bólu zasnęlam, obudziłam się o 9.30 zjadłam śniadanie, położyłam sie jeszce i spałam do chyba 11.30, obudziłam sie i było w miarę ok, a teraz już wogóle nie boli. niewiem o co chodzi z tym wszystkim, jak jeszcze raz mi się tak zdarzy to jadę do szpitala, tylko czy oni coś na to poradzą??? czy paracetamol czubki mi zapiszą?????? brzuch to miałam twardy jak skała....

Czesc
BIRA gratuluje córeczki:tak::tak:
NATKA ja to za pierwszym razem biegła bym do szpitala:sorry: Oby już sie to nie powtórzyło :eek:
MAMO M śliczne dziewczynki:tak:
AGASTA no w końcu jesteś :tak:Chyba cię przywołam bo dziś myślałam o tobie :tak::tak::-) Ile Claudia ma wzrostu? śliczna ta moja synowa :tak::tak:
ROBALE ja też miałam ostry tydz:tak:
CZARNA czy ty już wyjechałaś??

No w końcu weekend,przed chwilą skończyłam prace tyle co się wykąpałam i do was zaglądam:tak::tak:

Jutro od 12 na "naszej" plaży są koncerty rockowe wie do pózna bedzie głośno:tak::tak:

miłego wieczorku

witam niedzielnie
co porabiacie dzisiaj, ja na razie nie mam pomyslu a pogoda tez taka sobie.
Agasta ale z twojej Claudii juz panna. Ja jestem tez w trakcie poszukiwania pracy tylko ze nie mam pojecia gdzie mam szukac. Chcialam robic to co teraz gdziec w hotelu sniadania ale niestety nioe ma za duzo ofert, wlasciwie tylko jedna znalazlam. Dziewczyny a co wy robicie, w jakich branzach???? Ja nie umiem sie okreslic co bym tutaj mogla i chciala robic, moze wy cos podpowiecie

reklama
Do góry