reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Bry!

Mój wieczorny post zniknął...hmmmm:dry: czary czy co....
Witaj Sencilla znowu :-)- co tam u was?Jak dziewczynki i praca?

U nas popadał w nocy...i chyba tak pochmurnie zostanie...
Miłego dnia - do wieczorka...

reklama
hej
prosze Was pomozcie mi jezeli mozecie >
mieszkam w holandi i wlasnie zorientowalam sie ze mojemu dziecku wychodza zabki ale niewiem jak jej ulzyc :(
jaka masz lub zel i gdzie moge kupic w holandi??
z gory dziekuje za pomoc

przepraszam kochane mamy, ze jestem taka niesystematyczna... i malo pisze, ale sen zdominowal moje zycie calkowicie ;/;/
potrafie spac do 14.00
maly sie rozciaga, kopie i fika. To dobrze. ciesze sie, ze nie jestem "sama" w tej Holandii. Szkoda tylko, ze do niektorych z was mam tak daleko... no ale moze kiedys uda sie zrobic forumkowe spotkanko? :) buziaczki i milego dnia
lece robic barszcz bialy :*

reklama
hej

dziekuje Wam za mile przywitanie :)

wyslalm juz mojego M. po jakis specyfik na zabkowanie > zobaczymy z czym wroci :)
dziewczyny co porabiacie w Nl? pracujecie, odpoczywacie?
ja siedze w domku z dzieckiem i okropnie sie nudze :(
niestety nie mam tutaj znajomych i troche smutno tak samej ale dobrze ze choc Malutka mam przy sobie :)
gdzie mieszkacie? ja mieszkam w Urku.
wdze ze niektore z Was czekaja na dzidziusie :D super! zycze duzo zdrowka!

Do góry