reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

ostatnio karola i olgunia pisałyście że bazar beveriwijk przenieśli, wiecie może gdzie?

a to kilka fotek Wiktorii

Załączniki

• 103_0510.jpg
    103_0510.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 60
  • 103_0518.jpg
    103_0518.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 3456.jpg
    3456.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 46
  • Zdjęcie072.jpg
    Zdjęcie072.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie070.jpg
    Zdjęcie070.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 46
  • Zdjęcie033.jpg
    Zdjęcie033.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
Niunia z tego co napisali na forum niedzieli hala jest zamknieta na "zawsze":crazy:
Sliczniutka Wiktoria ,taka gwiazdeczka.... w okularach słonecznych jeje do twarzy:tak::tak:

Hejka,

u nas jak zwykle po staremu :-D
Mlode sie spiochy zrobily jak nie wiem, a wczoraj dostaly pierwszy raz kleik z lyzeczki a reszte dopily z butli...

Załączniki

• IMG_3706 - kopie.jpg
    IMG_3706 - kopie.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_3789 - kopie.jpg
    IMG_3789 - kopie.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 48
Niunia Wiki sliczna,a jak jej twarzowo-rozowo;-)

Ann Claudia ma minke jakby to lyzka miala zjesc ja,a nie na odwrot:-)a Natalka jakby sie wrecz nie mogla doczekac nastepnej:tak:

Agasta nie przylapalas jeszcze Claudi z aparatem jak podpiera pchacza??Daj jakas fotke

My zaszlysmy do CB w trakcie spaceru i od 27.10.Jessy przytyla 380g i ma 3cm na + czyli w chwili obecnej wazy 5390 i ma 63cm,chyba niedlugo nie nadarze z wymiana ubranek:-Drozciaga sie jak guma

Ide naszykowac obiadek poki jeszcze spi;-)

Anna z przepisami to ci nie pomoge - plackow ziemniaczanych nie lubie a leczo robie tylko w lecie z cukini :-)
Jak sie czujesz?

reklama
Anna wiem gdzie widzialas to leczo :tak: w chlebusiowej miseczce ;-)
ja tez nie mialam zachcianek w ciazy, zadnych kiszonych ogorkow czy cos w tym stylu. Wrecz przeciwnie odrzucilo mnie od kilku rzeczy. Nie pijam wogole coli, kawy, ogorki kiszone to tez nie pamietam kiedy ostatnio jadlam :szok:

Do góry