reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Bry

Agasta, trzymam kciuki za pomyślna wiadomośc :tak:

Sencilla, super,ze Marysia jest zadowolona z przedszkola, jeden problem mniej :-)

Tak jak przewidywałam, mialam rano awanture, bo przeciez Szymek dzisiaj też idzie do przedszkola ( ale tylko w/g niego);-). Nie przeszkadzało mu ze jest ubrany tylko w piżamke i lewego buta na prawej nodze, twardo stał ze swoją torebką pod drzwiami :-D Dopiero jak mu powiedzialam ze ani dzieci ani pani tam nie ma to odpuścil uffff.

reklama
witam

agasta bedzie dobrze usłyszysz dobrą wiadomość :tak::-)
anna może to juz sie zaczęło jak cie mocno boli :sorry2:

aniahaven śliczna nowa fryzurka :-)

a ja wam o czymś powiem w środę rano robiłam i wyszło takie cosik
pb040170.jpg

By olgunia, shot with E-520 at 2009-11-04
pb040166.jpg

By olgunia, shot with E-520 at 2009-11-04

jesteśmy szczesliwi no bo planowane :-) i już Arek tłumaczy Sebie że bedzie miał braciszka lub siostrzyczkę i bedzie musiał oddać łóżeczko a wzamian dostanie już takie dorosłe łóżko :tak::-D

Olgunia, gratuluje!! to wspaniala wiadomosc. MOja przyjaciolka tez w srode rano robila test i tez wyszly dwie kreseczki :tak::-D

Ja juz w domku po pracy.
I jestem zla, bo nic sie nie dowiedzialam :wściekła/y:
Szef nie mial czasu w tym zeby pogadac ze swoim szefem o moim kontrakcie :wściekła/y:
I dopiero w pon ma umowione z nim spotkanie - juz na 100% bo pokazywal mi swoj kalendarz :-)
Tylko ze dla mnie to zadne pocieszenie bo czekaja mnie w tkaim razie jeszcze 3 bezsenne noce :-(

Olgunia gratulki, super wiadomosc.
Anna u mnie objawami porodu byla 2 kolorowa kupa :-D Nie byla to biegunka bo konsystencja byla normalna, tylko ze byla 2 kolorowa :-D Sorki za szczegoly :sorry2: I tak chyba ze 2 razy. A pozniej to juz mi odeszly wody plodowe i po 19 godz ur sie claudia :-)
Sencilla fajnie za Marysia tak chetnie do przedszkola poszla :tak:
Beauty widac Szymek tez polubial przedszkole :-D

Anna skurczy na bank nie przegapisz :-)
A co do nerwow to ja poprostu nei lubie niejasnych sytuacji :wściekła/y: meczy czlowieka tylko niepewnosc, a w chwili obecnej nie moge byc w pracy niczego pewna, bo dzis sie dowiedzialam ze w tyg znowu zwolnili 2 osoby :szok: A 3 odeszla sama, mimo ze miala staly kontrakt na czas nieokreslony, poszukala sobie nowa prace.

reklama
Do góry