reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry....

Czarna mi niestety nie dane było pospać!:-D
O 6.00 moi wstali i mowy nie było o spaniu:baffled:....więc wpakowałam się z nimi do łóżka -trochę pogadaliśmy,poczytaliśmy...potem klocki i tak dotrwałam do teraz...
Moje głodomory niepopuściły więc musiałam zejść na dół!;-)

Kto po śniadanku zapraszam na kawkę....:tak::-)

dzien dobry
my po imprezce wrocilismy wczoraj o 1:30 w nocy. Claudia zostala u przyszywanej babci spac :tak: Pojechalismy po nia o 10 rano i dopiero teraz wrocilismy :szok: bo babcia nie przestawala z serwowaniem kawki, herbatki i ciasteczka :-D
A za tydz znowu powtorka z rozrywki w tym samym miescju i tym samym towarzystwie :tak::-)

Sencilla to to jestes kobieta pracujaca :tak::tak::tak: O takiej porze ciasto piec :szok::szok::szok: Podziwiam :tak:
A na ciacho chetnie bym wpadla, tylko ze troszke za daleko :-(
Czarna smoczyca daj znac jak bylo u lekarza i jak ciocia dala sobie rade z jessy :-)
Aniahaven ja tez nie pospalam, mimo ze claudii nie bylo w domu, to i tak sie zbudzilam o 8, ale polezelismy do 10 i nawet sniadanie do lozka dostalam :tak::-)

Okazalo sie,ze P mial jakas ranke na zrenicy i ma teraz zapalenie.Dostal antybiotyk w masci na oko i jutro zostanie w domu.Jak sie nie polepszy to ma jeszcze isc do domowego na kontrole.A Lidka nie miala trudnego zadania bo Jessy spala jak wychodzilismy wiec Ciocia legla sie obok niej,bo nakarmilam Mala juz u nas w lozku.O 11:00 poszlismy do apteki po lekarstwo.
Mi oczky sie zamykaja bo Mala kilka razy budzila sie w nocy i tak drzemala po godzince a ja czuwalam.Teraz tez cos ja wybudzilo,a madry tatus zamiast jeszcze ululac to zacza zagadywac i juz po spaniu,a do karmienia jeszcze godzina:szok: zobaczymy co z tego bedzie.

Aniu dziekuje juz mu lepiej.Sliczne fotki,cala rodzinka promienieje i korzysta z ostatnich "slonecznych" dni:tak:
Nasza kruszynka jeszcze spi,ale pomalu zbliza sie pora cyca i juz pochrumkuje a pierdzi:szok::szok::szok:dziw,ze spodnie cale:-D:-D:-Dmoze bedzie w koncu jakas kupka bo od srody nie robila:no:
Milego wieczorku zycze

Aniaheaven sliczne zdjecia i na nich jeszcze ladniejsze buzie....
Czarna ta Twoja mala to coraz sliczniejsza sie robi...co to bedzie jak bedzie starsza? wszytskich chlopakow w okolo bedzie wymiatac( mowie oczywiscie o zdjeciu na nk):-)
Agasta super ze impreza sie udala..
a co z reszata? gdzie sie podziewacie...wracac do domu bo juz ciemno..swoja droga niecierpie czasu zimowego....

reklama
czesc dziewczynypisze do was z Polski, niestety jeszcze tylko 4 dni mi zostalo,a bylam tu prawie 2 tyg a zlecialo ze hej. Ale z drugiej strony juz tesknie z wzajemnoscia za moim M. wiec nie ma tego zlego....rodzice zadowoleni ze Daanusia maja przy sobie i nie chca mi go oddac mowia ze mam sama jechac ;-)A na nieszczescie Daanusiowi chyba juz zabki ida bo juz tak dziaselka trze i tak sie slini, mam nadzieje ze mu to szybko pojdzie. jutro musze mu cos kupic na dziaslapozdrawaiam was wszystkie paaaaaaaaaa

Do góry