reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Dzien doberek.
My znowu pospalaysmy do 8:15. Tzn claudia bo ja o 7:20 wstalam, ale poczytalam w lozku ksiazke i czekalam az mala wstanie :-)

Zaraz sie zbieramy do miasta, bo dostalam bony znizkowe na pampki i inne rzeczy w ah :tak::-)
A w dodatku sa w kruidvat na promocji papki na kolacje bambix z 3,96 na 3 euro ale trzeba kupic 4 opakowania. papki te sa typu avonpapje bischuit, ktora claudia uwielbia, wiec musimy zrobic zapas :tak:

Mnie już goście odwiedzili, był ptaszek przy oknie jak na mnie fajnie patrzył, oczywiście szczur też był. Ostatnio u kolegi w samochodzie pod maską nocuje, teraz był pod domem przy oknie moim
Agasta udanych zakupów
Karola miłej pracy

hej hej
ja melduje ze zyje, choc ledwo co.. pochorowalam sie... eh, i nici dzis z mojego fitnessu.. Dawno sie tak zle nie czulam. A tu jescze z tymi maluchami tyle roboty..
zdjecia wrzuce, jak dojde do siebie.
Agasta, to fakt, ze nie mam sie z czego odchudzac, ale kto powiedzial, ze fitness tylko do odchudzania jest? ;-)
Trzeba byc w formie, zwlaszcza z takimi wulkanami energii, jak moje male :tak:

Dzien doberek

Paulina, gratuluje fasolki :-) i zycze zeby objawy ciazowe sie nie pojawily

moje mlode dzisiaj pobily rekord spaly od 1:30 do prawie 7 :szok:

Ostatnia edycja:
Hejka,my wlasnie wrocilysmy z miasta,troszke zmarzlam o wiaterek zimny i kropilo chwilami.Bylam u poloznych umowic sie na wizyte kontrolna i w piatek po 16 czeka mnie ostatni "przeglad":-)

Oj Jessy cos tam ostro w portki wali wiec pewnie zaraz sie obudzi

milego popoludnia i wieczorku wszystkim

reklama
PaulinaAnna- ja również bardzo gratuluje fasolki :tak:;-) oby pozostało tak do końca bez dokuczliwych objawów:tak:

a u nas leci dzień za dniem.. w tym tyg jak się uda to się przeprowadzimy a za tydzień jedziemy do PL:tak::-)
mamy taką sąsiadke i przeszkadza jej że za dużo osób przechodzi przez jej piętro:wściekła/y: i ciągle grozi policją lub inspektorem:crazy: wredne babsko:wściekła/y:

a do tego dzisiaj cały dzień pada i siedzimy w domu, udało nam się do sklepu tylko dojść i wrócić suche.. jak ja nie lubie takiej pogody:eek:

sencilla-zdrówka życze;-)
dawno nic nie pisała agnes, toola, magda, bira- dziewczyny gdzie jestescie???

Do góry