reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Anna śliczna dziewczynka, pieknie ja widać i podobna do mamusi:tak::-D
Agasta chyba zle to napisałam:rofl2::cool2: ,położyłam się koło Michasia jak usnął i mi te z się przysnęło:tak::-D:-DTrzeba dziecku z wiekiem poświecić coraz wiecej uwagi ,ja go już z oka nie mogę spuścić bo wstaje przy wszystkich rzeczach co da rade i chodzi w koło stołu i je gazety:baffled::tak::-) przychodzą mu różne dziwne rzeczy do głowy:tak::-D
Aniahaven gdzie się podziewasz?

Karola ja cie zrozumialam bardzo dobrze juz za pierwszym razem, tylko piszesz ze tez bys chciala na cwiczenia a ja sie smieje ze przy mojej malej mam juz duzo cwiczen, wiec fitness mi nie potrzebny a michas starszy od claudii wiec przy nim pewnie wiecej latania :-D

Agasta tak masz racje latania przy nim jest troszke:tak: ALE fitness przydałby się mojej figurze bo zostało mi jeszcze 10 kg do zrzucenia i nie moge się tego pozbyć:wściekła/y::no:

Karola ja na szczescie nie mam nic do zrzucania a wrecz przeciwnie mam nawet troche do nadrobienia :szok:
Ale nawet jakbym miala za duzo kg to i tak pewnie brakowalo by mi zapalu i samodyscipliny na fitness, wiec pewnie na checiach by sie skonczylo :-D

ja juz sie pozegnam na dzisiaj, ide poczytac "zapisane w kosciach" w lozeczku :tak:

Dobranoc

Dobry wieczór!

Melduję że żyje tylko mi internet padł...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale już wszystko w porządku...:cool2:Jutro was doczytam bo chyba mam niezłe zaległości!:sorry:
Słodkich snów...

Dzieki Czarna a Ty w Niemczech gdzie robilas zakupy dla dzidziusia? bo ja przewaznei w baby1one

My bylismy tylko raz,bo to jednak kawalek drogi od nas,i kupilismy wozek wlasnie w Baby One w Kleve,przy okazji zaliczylismy wtedy Real.Taki sam plan miala siorka w tamta sobote,ale wiesz ze jej sklepy pozamykali :-D:-D:-D
A to,ze tam duzo rzeczy tanszych i niema co ukrywac rowniez lepszych to wszyscy wiedza.
Prawie wszystko dal Malej kupowalam na ebay.de tylko,ze u mnie problem jest taki,ze sporo za przesylki musze placic i przelewy taz mam platne zagraniczne.

a tak wogole to DZIEN DOBRY wszystkim

ide dokarmic glodomorka bo sie okupala w trakcie jedzonka i musialam zrobic przerwe.

do pozniej kobietki milego dnia

reklama
Do góry