reklama
I potem oddajesz to do apteki?Po kilku zastrzykach przestałam czuć to nieprzyjemne uczucie rozpierania w czasie wstrzykiwania. Ja kupiłam sobie pojemniki na odpady medyczne i tam wyrzucam zużyte igły.
Anna 1988
Fanka BB :)
Nie, pracuję w szpitalu to postawie obok innych takich pomników. Panie sprzątające zabiorą [emoji14]I potem oddajesz to do apteki?
Sent from my Redmi 8A using Forum BabyBoom mobile app
Marvelka89
Witam dziewczyny
Dzis pierwszy raz bede robic zastrzyk neoparin. Boje sie jak cholera . Czy macie jakis filmik z dokladna instrukcja? Na necie troche tego jest ale chcialabym sie upewnic ze zrobie to dobrze
Dzis pierwszy raz bede robic zastrzyk neoparin. Boje sie jak cholera . Czy macie jakis filmik z dokladna instrukcja? Na necie troche tego jest ale chcialabym sie upewnic ze zrobie to dobrze
maeria
Już zrobiłaś?Witam dziewczyny
Ja robię od tygodnia. Nie miałam oporów i idzie gładko. Choć czasem trudno mi się wbić - chyba dlatego, że mam rozstępy na brzuchu po pierwszej ciąży i skóra jest wiotka. Zrobiły mi się dwa niewielkie siniaki i mam ślady po wkłuciach.
Marvelka89
Ja wczoraj pierwszy raz robilam poszło gładko. Zobaczymy dzis. Tez mam slad po wkluciu. Trudno jak siniaki beda mam nadzieje tylko ze pomoze utrzymac ciazeJuż zrobiłaś?
Ja robię od tygodnia. Nie miałam oporów i idzie gładko. Choć czasem trudno mi się wbić - chyba dlatego, że mam rozstępy na brzuchu po pierwszej ciąży i skóra jest wiotka. Zrobiły mi się dwa niewielkie siniaki i mam ślady po wkłuciach.
maeria
Trzymam kciuki! Pozytywne myślenie jest bardzo ważne.Ja wczoraj pierwszy raz robilam poszło gładko. Zobaczymy dzis. Tez mam slad po wkluciu. Trudno jak siniaki beda mam nadzieje tylko ze pomoze utrzymac ciaze
Ja teraz nie jestem w ciąży, ale się staramy i już mam zapisaną heparynę.
Marvelka89
No wlasnie czesto sie spotykam z tym ze przy staraniach juz jest zapisana heparyna. Ja od stycznia biore acard. Od marca dostalam zielone swiatelko na starania. I teraz heparyna od 27 dc po pozytywnej becie. Czyli mozna powiedziec ze od samego poczatku beta wyniosla tylko 73 wiec to bylo bardzo wczesnie, ale zadziałałam juz predzej nie dalo rady Ja tez trzymam kciuki!!Trzymam kciuki! Pozytywne myślenie jest bardzo ważne.
Ja teraz nie jestem w ciąży, ale się staramy i już mam zapisaną heparynę.
reklama
Hej dziewczyny mam w domu kilka opakowań zastrzyków neoparin 60mg ważnych do 2022r , nie będę już nich potrzebować. Sprzedam opakowanie za 55zl 50% ceny za którą kupiłam. Mieszkam w Łodzi więc można odebrać osobiście lub mogę wysłać pocztą. Jeśli któraś z was jest zainteresowana to zapraszam