Lady Loka
Fanka BB :)
Ale ja napisałam o pozwoleniu na picie już w trakcie ciąży.Wino czerwone zalecane jest aby poprawić endometrium. Więc jak najbardziej w okresie starania o ciążę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja napisałam o pozwoleniu na picie już w trakcie ciąży.Wino czerwone zalecane jest aby poprawić endometrium. Więc jak najbardziej w okresie starania o ciążę.
Ja miałam i wszystko okA powiedzcie mi ( zakładając ciaze ) czy na samym początku, bardzo wczesnej ciszy , skurcze brzucha jak na/w okres są normalne ?
Pisałaś o etapie starania się o dziecko a nie ciąży. Ja odniosłam się do tej wypowiedzi.Ale ja napisałam o pozwoleniu na picie już w trakcie ciąży.
Ja znam nawet przypadki, gdzie jakiś durny lekarz zezwalał na lampkę wina już w trakcie ciąży i dziecko jest zdrowe tylko wyjątki potwierdzają regułę.
Wyżej zacytowałam dokładnie fragment o winie skoro się odniosłaś bezpośrednio do wina, to założyłam, że do tego.Pisałaś o etapie starania się o dziecko a nie ciąży. Ja odniosłam się do tej wypowiedzi.
Miałaś takie czasami nawet mocne ?Ja miałam i wszystko ok
Miałam jak na okres ale wiesz każdy przechodzi inaczej. Skoro masz wątpliwości lepiej skonsultuje z lekarzem.Miałaś takie czasami nawet mocne ?
W pracy do południa bolał mnie brzuch , skurcze jak na okres ...
Później przeszło, teraz wracałam z łazienki i tak mnie zabolał mocno, że aż musiałam usiąść....tak chyba nie powinno być
Zrobiłam teraz test ... jest kreseczka ale tak samo blada jak we wtorek ....Skoro masz wątpliwości powtórz test nawet wieczorem, jelsi chcesz już wiedzieć. Chyba, E masz jeden ostatni to zostaw na rano
Nic CI teraz nie wywrózymyNa zdj widzę, że jeszcze gorzej widać, na żywo jest blada ....