Ja urodziłam dziewczynkę, Marysięgratuluję śliczny chłopiec
mamastacha fajny prezent gratulacje ja dostałam na mikołajki syna a miał być ze stycznia
MagdalenaKasia gratuluje
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Xenka, ja uważam, że towaru mam aż nadto, choć pielęgniarki próbują mi udowadniać, że może jednak nie i powinnam dokarmiać. No ale jak ja tylko pomyślę o karmieniu to mi kapie, jak karmię to też mi kapie z drugiej piersi, a jak dokarmiam to wkładki laktacyjne mam ciężkie jak ołów. Brodawki na szczęście już przyzwyczajone.
Mam za to problem z młodym bo on nie bardzo je. Spałby tylko i nie życzy sobie by go budzić, jak uśnie przy piersi po 5min, a potrafi, to już się nie obudzi i zostawia mnie z prawie pełnym cyckiem.
Mam za to problem z młodym bo on nie bardzo je. Spałby tylko i nie życzy sobie by go budzić, jak uśnie przy piersi po 5min, a potrafi, to już się nie obudzi i zostawia mnie z prawie pełnym cyckiem.
Xenka C
Zaangażowana w BB
Hej, moj synalek mnie pogryzł pierwszego dnia do krwi... Pozniej juz odsysałam i nigdy noe było więcej niż 30 z dwoch.. Narazie musze go dokarmiac nanem
Xenka, ja uważam, że towaru mam aż nadto, choć pielęgniarki próbują mi udowadniać, że może jednak nie i powinnam dokarmiać. No ale jak ja tylko pomyślę o karmieniu to mi kapie, jak karmię to też mi kapie z drugiej piersi, a jak dokarmiam to wkładki laktacyjne mam ciężkie jak ołów. Brodawki na szczęście już przyzwyczajone.
Laktatorem zawsze ściągniesz mniej, niż dziecko. Także się tym nie sugeruj. Jak chcesz karmić piersią, to ja bym w ogóle nie dokarmiała, tylko ciągle przystawiała. A cycki smaruj i dużo wietrz, raz dwa powinny się zagoić. [emoji4]Hej, moj synalek mnie pogryzł pierwszego dnia do krwi... Pozniej juz odsysałam i nigdy noe było więcej niż 30 z dwoch.. Narazie musze go dokarmiac nanem
Milkchocolate
Fanka BB :)
Polecam smarować dodatkowo swoim mlekiem, naprawde dużo szybciej się goją poranione sutki!
paulenka91
Fanka BB :)
Mój też tak kicha, i najbardziej jak go przebieram.Synek mi zaczyna kichac... Kataru nie ma, nosek czysty ale "pokichuje"od czasu do czasu
reklama