reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
To teraz i tu ;)

Cześć dziewczyny, my już po wizycie.
Synuś waży 330g i pięknie fikał podczas badania. Cudownie się na niego patrzyło [emoji173]
Wszystko super poza tym, że lekarka podejrzewa niewielki ubytek przegrody międzykomorowej w serduszku. Kazała się nie martwić, ale jednak troszkę się martwię. Czytałam już, że jeśli ubytek jest niewielki to sam się zrasta w życiu płodowym albo do 1 roku życia i w sumie tak też lekarka mówiła. Do sprawdzenia na 3 USG prenatalnym w 30 tygodniu.
Szyjka ładna długa.
A tutaj nasz cudny synek[emoji7] [emoji170] Zobacz załącznik 892997
Śliczny synek [emoji7] nie martw się na zapas;)

Reqiem kradnę pomysł na tort, na urodziny synka będzie jak znalazł [emoji8]
Co do chlebka to ja np idę na łatwiznę, kupuję gotową mieszankę na chleb (jest duzy wybór od jasnego po ciemny) wsypuję do automatu, dodaję drożdże, wodę i wg uznania mak lub ziarna.

Polecam indukcję, w mig się wszystko podgrzewa, szybko myje..

A ja mam pytanie odnośnie farbowania włosów. Bo mam już spore odrosty i chciałabym pofarbować włosy tylko czy już można? ?? Farbowała któraś z was w II trymestrze ???

Co do gotowania to powiem wam że ja powoli mam dosyć kiedyś lubiłam a teraz na pytanie co ugotować mąż jak większość facetów odpowiada co zrobisz to zjem.... A ja muszę główkować co tu ugotować....a trzeba bo syn przecież też musi zjeść coś ciepłego w domu ale pomysły i zapał się kończą. Kiedyś bardziej mnie do kuchni ciągnęło teraz do najchętniej gotowalabym tylko zupy bo osobiście bardzo lubię [emoji6]

reklama
Tak właśnie czytałam ze bez amoniaku ale wolałam zapytać czy wy normalnie farbujecie [emoji6]
Właśnie dziś idę, rozmawiałam z fryzjerka, jak nie mają amoniaku to mają MEA czy jakoś tak i też jest niepolecane, zdecydowałam się na baleyage bo nie ma kontaktu że skóra. Sama miałam dylemat bo są dwa głosy odnośnie farbowanie, ale dziewczyny farbuja a ja już mam taki odrost że ide.

Do góry