Ja jako dziecko miałam nadwagę. Nawet w podstawówce dzieci trochę się ze mnie śmiały. A nagle jak miałam 13 lat to zaczęłam bardzo szybko rosnąć, a waga wciąż stała w miejscu, i z grubaski zrobiłam się chudzielcem. Oczywiście rodzice zaczęli za mną chodzić po lekarzach, ciągle robili mi jakieś badania z których nic nie wynikało. Na studiach przytylam i teraz jestem taka przeciętna. Chociaż teraz w ciazy już sporo przytulam bo 4,5kg, ale nie martwie się, bo w poprzedniej ciąży było podobnie, i po powrocie do pracy udało mi się wrócić do swojej stałej wagi bez żadnych specjalnych diet.
reklama
Camilla29love
Fanka BB :)
O Jezu frytki !Teraz w ciąży mogłabym jeść codziennie [emoji39]Jaki ten świat mały[emoji6]ja też zawsze byłam chudzielcem teraz jak nawet lepiej wyglądam zawsze się czepia a że nogi chude a że ręce[emoji23]niedogodzisz ludzia. A ogólnie dobrze się czuje w swoim ciele, nie muszę się ograniczać z jedzeniem i odchudzac[emoji6]właśnie zjadłam zupę i frytki z mężem na pół[emoji16]
alla31
Mam podobny heheMam takie tylko a teraz nie mam jak zrobić[emoji6]Zobacz załącznik 890607
Załączniki
paulenka91
Ja też ale tak co 2 tyg sobie pozwalam[emoji16]dziś zupa dla dzidziusia a dla mamy frytki[emoji16]O Jezu frytki !Teraz w ciąży mogłabym jeść codziennie [emoji39]
Camilla29love
Śliczne macie brzuszki! Ja narazie zdjęcia gołego brzuszka nie zrobię ,wy macie tak ładnie podniesione i kształtne brzuszki a mój jest tak nisko w dole [emoji849]Mam podobny hehe Zobacz załącznik 890616
sweetdream09
Chyba kiedys ogladalam, ale teraz psychicznie nie dalabym rady, bo w wieku 15 lat zmagalam sie z anoreksja.Tak, jest na takiej terapii z innymi Mi się bardzo podobał
Camilla29love
Nie to że jem codziennie ,ale co jakiś czas sobie pozwalam [emoji16]Ja dzisiaj nie mam pomysłu na obiad [emoji57]Ja też ale tak co 2 tyg sobie pozwalam[emoji16]dziś zupa dla dzidziusia a dla mamy frytki[emoji16]
ziel-ona
@Camilla29love mój też nisko kulka. Ale w końcu wyraźnieszy rano. Może sobie głaskać. Może ja mam długi tułów.
Olusiaczek19
Ja jakieś dwa lata temu chodziłam do dietetyka sama podjęłam ta decyzję mąż nawet mówił po co idziesz jak jesteś piękna A ja że dla siebie. Też slyszalam że przy sobie jestem A niestety chora watroba i siedzący tryb pracy się do tego przyczyniły. Zawsze docinki schudlam 15 kg czułam się fajnie tylko w tej diecie było dużo jogurtów i już żołądek nie wyrabial tak bolał brzuch. I właśnie wtedy jak schudłam to były inne komentarze że jak ja brzydko wyglądam czy raka mam itd. I w końcu powiedziałam niech każdy patrzy na swój tyłek... Teraz brakuje mi jeszcze 2 kg do wagi z której zaczęłam się odchudzać. Siostra kupiła mi teraz rower stacjonarny za 10 euro czeka na mnie po porodzie
reklama
madzialeenka84
Moja siostra rodziła na Zdrojach dwa razy pierwszy 9 lat temu a drugi w tym roku w marcu i bardzo chwaliła. Podziwiam ja do dzisiaj żeby z akcją porodów jechać ok 30 km do szpitala [emoji4]
Tez zamierzam w Zdrojach rodzic