reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja jako dziecko miałam nadwagę. Nawet w podstawówce dzieci trochę się ze mnie śmiały. A nagle jak miałam 13 lat to zaczęłam bardzo szybko rosnąć, a waga wciąż stała w miejscu, i z grubaski zrobiłam się chudzielcem. Oczywiście rodzice zaczęli za mną chodzić po lekarzach, ciągle robili mi jakieś badania z których nic nie wynikało. Na studiach przytylam i teraz jestem taka przeciętna. Chociaż teraz w ciazy już sporo przytulam bo 4,5kg, ale nie martwie się, bo w poprzedniej ciąży było podobnie, i po powrocie do pracy udało mi się wrócić do swojej stałej wagi bez żadnych specjalnych diet.

reklama
Jaki ten świat mały[emoji6]ja też zawsze byłam chudzielcem teraz jak nawet lepiej wyglądam zawsze się czepia a że nogi chude a że ręce[emoji23]niedogodzisz ludzia. A ogólnie dobrze się czuje w swoim ciele, nie muszę się ograniczać z jedzeniem i odchudzac[emoji6]właśnie zjadłam zupę i frytki z mężem na pół[emoji16]
O Jezu frytki !Teraz w ciąży mogłabym jeść codziennie [emoji39]

Mam takie tylko a teraz nie mam jak zrobić[emoji6]Zobacz załącznik 890607
Mam podobny hehe
IMG_20180822_125324.jpg

Załączniki

• IMG_20180822_125324.jpg
    IMG_20180822_125324.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 276
Ja jakieś dwa lata temu chodziłam do dietetyka sama podjęłam ta decyzję mąż nawet mówił po co idziesz jak jesteś piękna:) A ja że dla siebie. Też slyszalam że przy sobie jestem A niestety chora watroba i siedzący tryb pracy się do tego przyczyniły. Zawsze docinki schudlam 15 kg czułam się fajnie tylko w tej diecie było dużo jogurtów i już żołądek nie wyrabial tak bolał brzuch. I właśnie wtedy jak schudłam to były inne komentarze że jak ja brzydko wyglądam czy raka mam itd. I w końcu powiedziałam niech każdy patrzy na swój tyłek... Teraz brakuje mi jeszcze 2 kg do wagi z której zaczęłam się odchudzać. Siostra kupiła mi teraz rower stacjonarny za 10 euro czeka na mnie po porodzie :)

reklama
Do góry