reklama
magda.lena91
Fanka BB :)
ogólnie to się zestresowałam, że ten wymiar BPD jest dosyć niski a FL wysoki, ale lekarz nic nie mówił, więc oby wszystko było dalej dobrze. Nie mam ładnego zdjęcia dziecka, bo lekarz robił w sumie tylko zdjęcia poszczególnych kończyn, części ciała, które mierzył. Mam jedno, gdzie wygląda na kosmitę totalnego
alla31
Dziś takie szybkie USG przed połówkowe [emoji6] Dziewczyna jak się patrzy ,już po raz 3 potwierdzone,więc siusiak już raczej nie urośnie [emoji6]Dodam też tu [emoji6]
@ reqiem dopisz mi proszę połówkowe na 3 września.
Załączniki
Karolka2604
Moja siostra rodziła na Zdrojach dwa razy pierwszy 9 lat temu a drugi w tym roku w marcu i bardzo chwaliła. Podziwiam ja do dzisiaj żeby z akcją porodów jechać ok 30 km do szpitala [emoji4]Fajnie miec kogos znajomego widzisz ja Zdroje mam blisko to odwrotnie jak Ty
martag86
Skądś to znam ja mam 173cm i kiedyś waga ledwo 50kg i też wszyscy do mnie chudzielec itp. nawet byłam "miss Oświęcimia" [emoji17]a jadłam normalnie a nawet dużo... I ostatnie lata jakoś podskoczylam do wagi 62kg i też samo poprostu... [emoji4]Ja wiekszosc swojego życia walczyłam z niedowagą. Byłam chuda jak anorektyczna, a jadłam normalnie i wszyscy mnie wysyłali do lekarza, że mam zaburzenia odżywiania, a ja na prawde marzyłam żeby przytyć [emoji853] nic nie pomagało, nawet odzyżywki białkowe. Aż nagle kilka lat temu "przytyłam" w rok z 15 kg (to wyobrazcie sobie jak wygladałam kiedys, 180cm i waga 53kg...) Tak po prostu. Samo z siebie. I staneło. Jakby ktoś mnie z góry wysłuchał [emoji16] mój maż tez zadowolonu bo mowi ze w końcu jest sie do kogo przytulić [emoji4] i wiecie co było najgorsze. Ze ludzie nie powiedza Ci w wprost "ale jestes gruba", ale odwrotnie to bez skrupułów, nie zdajac sobie sprawy że tego człowieka to też mocno zaboli i to jego kompleks.. !
alla31
Ja identycznie, zawsze około 54 kg ( mam 168 cm ), po urodzeniu dzieci spadałam nawet gdzieś do 52 kg..a od 2-3 lat tak 62-64 kg. Więc i teraz startowałam z takiej wagi [emoji848]Skądś to znam ja mam 173cm i kiedyś waga ledwo 50kg i też wszyscy do mnie chudzielec itp. nawet byłam "miss Oświęcimia" [emoji17]a jadłam normalnie a nawet dużo... I ostatnie lata jakoś podskoczylam do wagi 62kg i też samo poprostu... [emoji4]
reqiem
No nie tego to nie słyszałam z tą miss, ale mieli pomysł, nie wierze!Skądś to znam ja mam 173cm i kiedyś waga ledwo 50kg i też wszyscy do mnie chudzielec itp. nawet byłam "miss Oświęcimia" [emoji17]a jadłam normalnie a nawet dużo... I ostatnie lata jakoś podskoczylam do wagi 62kg i też samo poprostu... [emoji4]
Niech by mi ktoś teraz z moim obecnym charakterem takie coś powiedział albo komuś przy mnie!
W ogole to polecam film "Aż do kości" bardzo fajny, nie, że w temacie, ale tak mi się przypomniało przy okazji. Właśnie o dziewczynie, która boryka się z anoreksją.
martag86
Teraz też bym sobie nie pozwoliła tak do siebie powiedzieć...ale jak człowiek młody to bardziej odbiera to do siebie...No nie tego to nie słyszałam z tą miss, ale mieli pomysł, nie wierze!
Niech by mi ktoś teraz z moim obecnym charakterem takie coś powiedział albo komuś przy mnie!
W ogole to polecam film "Aż do kości" bardzo fajny, nie, że w temacie, ale tak mi się przypomniało przy okazji. Właśnie o dziewczynie, która boryka się z anoreksją.
No ale to już przeszłość [emoji5] teraz jestem ciekawa ile przytyje do końca ciąży (narazie +2kg)[emoji6]
paulenka91
Mam takie tylko a teraz nie mam jak zrobić[emoji6]Pokaż brzusio [emoji7]
Załączniki
reklama
paulenka91
Nie panikuj[emoji6] wszystko jest tu pięknie[emoji6]Dziewczyny jestem po połówkowych badaniach. Na 100% chłopak Będzie Tadzio albo Felek
Lekarz pogratulował, mówił, że zdrowo się rozwija, jednak ja się zestresowałam jak już wyszłam, bo jeden wymiar odbiega od normy, wiem przesadzam, ale taka już ze mnie panikara.