reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny, czy jeśli cytoligia jest ok, to i tak może wyjść jakaś infekcja? Mnie lekarz nie zlecił posiewu. :/ Miałam tylko cytologię, zwykłe badanie moczu i badanie szyjki. Czy mam się upomnieć?

Infekcja może pojawić się w sumie w każdej chwili, ale skoro na razie wyniki masz dobre, to nie ma się czym przejmować i obciążać głowy [emoji6]

reklama
U mnie zaznacza sie na niebiesko i zadna nowa ikonka sie nie pojawia. Mam chyba prehistoryczny telefon [emoji16]
Jak klikniesz na swój post, to pojawia się takie coś u góry. Zaznaczyłam gdzie jest edycja. Sprawdź też czy jesteś zalogowana jak próbujesz to zrobić. [emoji5]
20180820_211414.jpg

Załączniki

• 20180820_211414.jpg
    20180820_211414.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 348
Dziewczyny, czy jeśli cytoligia jest ok, to i tak może wyjść jakaś infekcja? Mnie lekarz nie zlecił posiewu. :/ Miałam tylko cytologię, zwykłe badanie moczu i badanie szyjki. Czy mam się upomnieć?
Jak cie nic nie swędzi i lekarz nic nie widzi to nie ma co. Ale tak, cytologia może być ok, ale można mieć infekcje.

Niestety infekcja może pojawić się w każdej chwili ja np w środę byłam u ginekologa a w sobotę zaczęło mnie na dole piec i swędziało tak nagle. Upały straszne wiec prysznic brałam nawet 4 razy dziennie polecialam do apteki kupiłam płyn do higieny intymnej z pH 3.5 dodatkowo poradzili mi jeszcze probiotyki i przeszło a później razem z lekarka znalazlysmy przyczynę........wkładki......kupiłam cerfree takie zapachowe i okazało się że to od nich była infekcja bo były za bardzo perfumowane.

Infekcja może pojawić się w sumie w każdej chwili, ale skoro na razie wyniki masz dobre, to nie ma się czym przejmować i obciążać głowy [emoji6]
U mnie też czasem coś tam zaswedzi mam nystatynę w domu wrazie co,lekarz nic nie widzi mówi że ok i posiewu nie miałam.ale ja odrzuciłam majty w nocy i wkładki i tylko lactacyd używam i wszystko w porządku jest[emoji6]a i muszę uważać w czym piorę bieliznę bo teZ mi podraznia

Widzisz a mi nic o posiewie nie powiedzieli, dopiero jak zaczelam miec objawy infekcji. Dobrze, ze przebadaja Cie wzdluz i wszerz. Bedziesz spokojniejsza.

no zobaczymy co tam wyjdzie ... cytologie miałam w styczniu było oki a posiew przy okazji za jednym razem ... bo i tak lekko teraz plamie ... najważniejsze że z synusia wszystko ok a resztę przetrwam

U mnie też czasem coś tam zaswedzi mam nystatynę w domu wrazie co,lekarz nic nie widzi mówi że ok i posiewu nie miałam.ale ja odrzuciłam majty w nocy i wkładki i tylko lactacyd używam i wszystko w porządku jest[emoji6]a i muszę uważać w czym piorę bieliznę bo teZ mi podraznia

Ja w bieliźnie też nie śpię, ale bez tych wkładek to słowo, nie daję rady. Za dużo „tego” ze mnie wycieka.

reklama

Ja cały czas biorę kapsułki lacibios femine i używam pl. do higieny intymnej lacibios feminw PREGNA

Do góry