A może to jest ta ikonka co wyskakuje jak zaznaczysz post na niebieskoNie mam, przejrzalam wszystko :/
Tak to jest ta ikonka bo udało mi się dopisac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może to jest ta ikonka co wyskakuje jak zaznaczysz post na niebieskoNie mam, przejrzalam wszystko :/
Widzisz a mi nic o posiewie nie powiedzieli, dopiero jak zaczelam miec objawy infekcji. Dobrze, ze przebadaja Cie wzdluz i wszerz. Bedziesz spokojniejsza.hej dziewczyny byłam dziś u lekarza i faktycznie coś tam mam na tej szyjce ale dla pewności czy to polip... miałam pobrana cytologie i będę miała od razu z posiewem na bakterie zrobiony ...tak więc czekamy narazie ... z synkiem wszystko ok dziś znów lekko plamie bo szyjka znów została ruszona ... zobaczymy cytologie ostatnia miałam ok a robiłam na poczatku roku ... szyjka na koniec lipca tez była ok tak więc muszę czekać .. i starać się nie denerwować
Stopka 3,5 cm [emoji173] Super, ze wszystko w porzadkuNo dziewczynki już po wizycie[emoji7]wszystko jest w jak najlepszym porzadeczku lekarz małego dokładnie zbadal,całe 400g szczęścia[emoji5]nawet stopę zmierzył 3,5cm[emoji23]i po raz kolejny pokazywał siusiaka także wątpliwości nie ma będzie mały Oluś[emoji6]brzuch miękki,szyjka długa i bez znaków niewydolności. Mam brać magnez i nospe wrazie co. Także właśnie zszedł ze mnie cały stres[emoji16]
Zdjęcia mam w sumie takie mało wyraźne i głównie to cycka pokazywał[emoji39]
U mnie zaznacza sie na niebiesko i zadna nowa ikonka sie nie pojawia. Mam chyba prehistoryczny telefon [emoji16]A może to jest ta ikonka co wyskakuje jak zaznaczysz post na niebiesko
Tak to jest ta ikonka bo udało mi się dopisac
Mnie ratuje Colon C.Dziewczyny macie jakieś sposoby na zaparcia? Męczę się już kilka dni i nic
Mnie śliwki takie świeże ruszyły zjadłam wczoraj i jest spoko. Ale mam gazy teraz,eh..Dziewczyny macie jakieś sposoby na zaparcia? Męczę się już kilka dni i nic
Dziewczyny, czy jeśli cytoligia jest ok, to i tak może wyjść jakaś infekcja? Mnie lekarz nie zlecił posiewu. :/ Miałam tylko cytologię, zwykłe badanie moczu i badanie szyjki. Czy mam się upomnieć?Widzisz a mi nic o posiewie nie powiedzieli, dopiero jak zaczelam miec objawy infekcji. Dobrze, ze przebadaja Cie wzdluz i wszerz. Bedziesz spokojniejsza.
Joga. [emoji133]Dziewczyny macie jakieś sposoby na zaparcia? Męczę się już kilka dni i nic
Ja miałam na początku straszne zaparcia ale zwiększyłam ilość wypijanej wody do 3l dziennie i problem zniknął [emoji4]Dziewczyny macie jakieś sposoby na zaparcia? Męczę się już kilka dni i nic