reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Oj ciężkie te ostatnie dni z wiatrakiem siedzę [emoji26][emoji26]
właśnie wrocilam z polowkowego 18tc, Kruszynek już 256g waży [emoji4] śliczny rośnie jak na drożdżach, na USG mówił że wszystko w normie, powoli zaczynam już się cieszyć [emoji16][emoji16] nawet może coś już mu kupię wkoncu [emoji6][emoji6]
(A i apropo mojej weekendowej przygody z upadkiem... naszczescie nic nie zaszkodziło, wszystko jest ok ufff) [emoji16]
Cieszę się że wszystko jest dobrze[emoji5][emoji5][emoji5]

reklama
Moni kolory Szycia;)

Jestem, wyniki w porządku, dzidzia zdrowa, wszystko ok. Nie mam zdjęcia ale będzie chłopczyk [emoji7][emoji7][emoji28] dla mnie bez znaczenia, ale po cichu myślałam, że będzie dziewczynka.
Teściowa zawiedziona bo dalej bez wnuczki za to 7 wnuk;)

Super, że wszystko dobrze :-) Gratuluję synka [emoji170]

Pozdrawiam znad słonecznego Bałtyku nie mam za bardzo czasu Was czytać ale postanowiłam na chwilke wpaść sie przywitać Upał morderczy nie daje mi żyć a w morzu sinica i zakaz kąpieli moje szczęście takie....

Widok piękny [emoji5]

Omg, nie było mnie kilka dni i prawie 100 stron powstało :-D:-D:-D:-D:-D Nie jestem w stanie tego przerobić, ale co nieco poczytam ;)
Chciałam się podzielić, że tym razem będzie synek :D:D Czysta rewelacja, bardzo się cieszę, chyba nawet bardziej niż mąż :-) :) Od 6 dni czuję Małego jak się komunikuje ze mną :) To jest taaaaaakie miłe uczucie :) Grzesiek na razie zazdrości :D
Pozdrawiam wszystkich i zdrówka!!

Gratuluję synka :-) [emoji170]

Super :-)

Ale dziewczyny się rozpisalyscie :-) gratuluję udanych wizyt!

Ja mam fajnego lekarza na tej mojej wsi. Przyjmuje na NFZ a na te 3 USG przysługujące na NFZ wysyła z skierowaniem do innego lekarza (może to kwestia sprzętu lub specjalizacji?!) ale mimo to na każdej wizycie także sam robi USG i sprawdza czy z dzieckiem wszystko wporządku, zawsze też mnie bada, przed każda nastepna wizytą mam skierowanie np. na morfologie, mocz i tsh.. może nie jest rozgadany podczas USG ale na każde moje pytanie potrafi mi wyczerpująco odpowiedzieć.

Za to jak byłam u innego lekarza prywatnie to nie dość że mi powiedział abym się nie nastawiała na ciążę (5tydz. brak zarodka) bo widział już wiele obumarłych ciąż... To na moje brunatne upławy przepisał luteinę bez jakichkolwiek wyjaśnień, żadnego skierowania na badania, nawet by napomknąć że przydało by się to i tamto zrobić..

reklama
Widziałam że był też temat słoiczków, ja ich nie uważam za jakieś straszne zło, może jakaś wyrodna jestem [emoji2] ale mi się przydały gdy nie miałam czasu ugotować, albo szliśmy na jakąś rodzinna imprezę albo np. na brzuszek chciałam dać mus z śliwek a był środek zimy :-)
Moim zdaniem nie są źle, oczywiście nie mają tyłu właściwości co danie ugotowane samemu.

Ale też gotowanie samemu dla dziecka nie jest takie proste w tych czasach, pamiętam jak szukałam jak najbardziej ekologicznych warzyw i owoców aby były bio [emoji2]

Do góry