alla31
Fanka BB :)
U nas grzmialo,a teraz jest pochmurno a nadal duchota i gorąco .Jak ja bym chciała deszcz i wiaterek A gdzie tu dalej masakra.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas grzmialo,a teraz jest pochmurno a nadal duchota i gorąco .Jak ja bym chciała deszcz i wiaterek A gdzie tu dalej masakra.
Ja przed. Ale i hashimoto i niedoczynność. Biorę novothyral.Dziewczyny,a przed ciążą też miałyście problem z tarczyca ? Bo ja mam Hashimoto wykryte 2 lata temu, miałam niedoczynność i czułam się fatalnie , normalnie jestem na euthyrox 50 ale w ciąży od razu kazali mi zwiększyć do 75 i od początku mam bardzo dobre wyniki o dziwo .
Gratulacje[emoji175][emoji175][emoji175]To dziewczynka!!![emoji173]
Gratuluję!!To dziewczynka!!![emoji173]
Suuuper, gratualcje! [emoji171]To dziewczynka!!![emoji173]
Gratuluję córki ![emoji173]To dziewczynka!!![emoji173]
Ja jestem po leczeniu jodem. Od 8 lat niedoczynność wtórna i też już w czasie ciąży zwiększyła dawkę eutyroxu że 100 na 125. Za tydzień mam wizytę u endokrynologa ale tsh mam badane jak do tej pory średnio co 2 tygodnieDziewczyny,a przed ciążą też miałyście problem z tarczyca ? Bo ja mam Hashimoto wykryte 2 lata temu, miałam niedoczynność i czułam się fatalnie , normalnie jestem na euthyrox 50 ale w ciąży od razu kazali mi zwiększyć do 75 i od początku mam bardzo dobre wyniki o dziwo .
Ja przed ciążą nie badałam się pod kątem tarczycyDziewczyny,a przed ciążą też miałyście problem z tarczyca ? Bo ja mam Hashimoto wykryte 2 lata temu, miałam niedoczynność i czułam się fatalnie , normalnie jestem na euthyrox 50 ale w ciąży od razu kazali mi zwiększyć do 75 i od początku mam bardzo dobre wyniki o dziwo .