reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

A ja bardzo długo nic, w 1 trymestrze nawet trochę schudłam, a ostatnio prawie 3 kg na plusie :)
Wcale się nie ograniczam z jedzeniem, jak mi się chce to jem.

reklama
No serio moja bratowa to samo. Co prawda wyższa, ale chudzina straszna i trójke dzieci sn urodziła i wszystkie ponad 4kg. A to tego przysiegam Wam pare godzin po porodach a ona miała płaski brzuch! Ja to byłam w ciężkim szoku zawsze. W ciaży tyła tak 8kg i ani pół rozstępa, paznokcie u stóp kilka dni przed porodem sobie malowała. Normalnie zazdro 100 % [emoji16]
Dokładnie. Zawsze z zazdrością patrzyłam bo ja miesiąc po porodzie nadal w spodniach ciazowych śmigalam i dopóki nie zabrałam się ostro za odchudzanie to kg pociazowe za diabła nie chciały zejść mimo kp

Moja siostra przytyła jedynie 8kg malutka drobniutka i też urodziła SN ,co do rozstępów już myślała że nie będzie miała ani jednego a tu pyk brzuch jej wybiło pod sam koniec[emoji23]Ja nawet się do niej nie porównuje bo my to totalne przeciwności [emoji16]

Cześć dziewczyny... tak mówicie o tej wadze, że aż mi dziwnie... przed ciążą 50kg, a teraz 57kg...
Porada na dzisiaj... :)
Screenshot_20180725-100623_Mj Kalendarz Ciy.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180725-100623_Mj Kalendarz Ciy.jpg
    Screenshot_20180725-100623_Mj Kalendarz Ciy.jpg
    274,9 KB · Wyświetleń: 178
Dziewczyny tyjecie coś? Bo ja dalej nic, a nic, ciągle stoje w miejscu, już nie wiem czy się cieszyć czy zaczynać martwić [emoji23]
Na ostatniej wizycie pokazało mi że w miesiąc przytylam 3kg [emoji58][emoji58] moja mama ze mną w ciazy przytyla 20kg, z siostrą 16kg także coś czuje, że u mnie będzie podobnie [emoji16]

Mi to bęben też wybiło, na upartego bym ukryła pod luźną bluzką, ale ja to jestem taka dumna, że same obcisłe ciuchy nosze, szczególnie póki jestem jeszcze szczupła. I M. trwierdzi, że tyłek mi urósł z czego jest bardzo zadowolony, ja mniej [emoji23] ale na wadze nic nie widać. No i mam moją zmorę życia czyli.. Boczki [emoji16] Dopiero się ich pozbyłam, a tu jak bumerang wróciły [emoji22] ale spoko, ja się nie martwie, wiem, że wszystko wróci na swoje miejsce później bo kocham sport. Jak za tydzień na wizycie bedzie wszystko ok to poprosze o zaświadczenie i lecę na zajęcia dla ciężarnych [emoji4]
Mi M. Też powiedział że mi pupa urosła [emoji16][emoji16] A brzuchem to się zachwyca [emoji16]

Mi M. Też powiedział że mi pupa urosła [emoji16][emoji16] A brzuchem to się zachwyca [emoji16]
No mój też, tyle lat na to czekaliśmy. Najbardziej kocham jak w nocy czuje jak sie do mnie przytula i głaska mnie po brzuchu. Jej to takie urocze. Troche się boje, że jak sie dzidzius urodzi to oszaleje na jego punkcie i bedzie go rozpieszczał, a ja potem sobie z nim sama nie poradze.

reklama
W ogole nie wiem czy tylko ja taka świruska, ale ja sie nie martwie porodem czy łóżeczkiem tylko co ja zrobie z dzieckiem po macierzyńskim jak bede musiała wrócić do pracy [emoji23]

Do góry