reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Nie bolą tylko ,czy w ogóle nie są powiększone itd ? Bo mnie raz bolą ,raz nie ,ale cały czas mam takie nabrzmiałe. Z mdłościami też tak miałam że mi przeszły , a potem wróciły i znów mnie katują . Który u ciebie TC ?
Nie bolą, powiększone są chyba dalej, a mdłości w ogóle nie miałam... Dziś 10t2d

reklama
U mnie nie ma mdlosci, wymiotow, bolu piersi czy ich nabrzmialosci. W poprzedniej ciazy wymiotowalam dalej niz widzialam. Piersi bolaly mnie tak, ze sie nie moglam dotknac, a brzuch to co chwile mnie bolal. I tez sie tak stresowalam. Z byle czym pedzilam do lekarza. Teraz czuje sie zupelnie inaczej i staram sie zachowac spokoj. Nawet nie mam kiedy o tym myslec, bo caly moj czas zajmuje mi moja corka. Musimy byc wszystkie dobrej mysli i niepotrzebnie sie nie stresowac![emoji5] damy rade[emoji5] niedlugo bedziemy czuly juz kopniaki, to bedziemy troche spokojniejsze[emoji5]

Dziewczyny a mnie to dziś brzuch pobolewa no i martwi mnie też że rana po cc jest odczuwalna, tak jakby się rozciągała.. wizytę mam za tydzień.
Współczuję mdłości, mam sporadycznie i mam dość, nie rzygalam ani razu ale odrzuciło mi dużo rzeczy, co najważniejsze kawa wróciła do łask [emoji28]

Też mam doła... od paru dni co zjem, to rzygam. Już nie wiem co mam do ust włożyć. W poniedziałek wizyta, niech mi przepisze coś przeciwwymiotnego, bo wykituje... humoru nie mam, słaba jestem jak nie powiem co. Cycki mnie nie bolą w ogóle do tej pory, tylko są jakby trochę pełniejsze i tyle. I wszystko byłoby ok, gdyby nie to rzyganie non stop :/

Imbir i wit b6 ponoć pomagają

Dziewczyny a mnie to dziś brzuch pobolewa no i martwi mnie też że rana po cc jest odczuwalna, tak jakby się rozciągała.. wizytę mam za tydzień.
Współczuję mdłości, mam sporadycznie i mam dość, nie rzygalam ani razu ale odrzuciło mi dużo rzeczy, co najważniejsze kawa wróciła do łask [emoji28]
Może dziś taki dzień jest?ciśnienie spadło i jakoś bardziej odczuwamy wszystko. Ja znów wpadłam w wir internetu. Ale tak myślę że chyba rzeczywiście te bóle normalne tymbardziej że mnie co jakiś czas na pęcherz ciśnie to tego mam zaparcia mega

Nie ma co się nakręcać dziewczyny! (sama siebie motywuje [emoji16] ) Dzidziolki rosną i jest na pewno wszystko z nimi w porządku a my tu panikujemy. Brak objawów -źle, z objawami jeszcze gorzej. Jesteśmy strasznie marudne - oby dzieci potem takie nie były. Stresowałaś się w ciąży? To patrz teraz hehe [emoji23]

No pogoda beznadziejna, mam nadzieję że jutro będzie lepiej i samopoczucie również się poprawi, tego nam wszystkim życzę [emoji5]
Może dziś taki dzień jest?ciśnienie spadło i jakoś bardziej odczuwamy wszystko. Ja znów wpadłam w wir internetu. Ale tak myślę że chyba rzeczywiście te bóle normalne tymbardziej że mnie co jakiś czas na pęcherz ciśnie to tego mam zaparcia mega

Nie ma co się nakręcać dziewczyny! (sama siebie motywuje [emoji16] ) Dzidziolki rosną i jest na pewno wszystko z nimi w porządku a my tu panikujemy. Brak objawów -źle, z objawami jeszcze gorzej. Jesteśmy strasznie marudne - oby dzieci potem takie nie były. Stresowałaś się w ciąży? To patrz teraz hehe [emoji23]
Dokładnie!!!

reklama
Do góry