reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny mam dziś okropnego doła... Cycki nie bolą, w sumie o innych objawach to nie mam co pisać, bo wcześniej też ich w ogóle nie miałam, ale w głowie jakieś straszne przeczucie, że z małżeństwem dzieje się coś złego... Miewa ie też tak czy tylko ja swiruje??? [emoji20]
Nie bolą tylko ,czy w ogóle nie są powiększone itd ? Bo mnie raz bolą ,raz nie ,ale cały czas mam takie nabrzmiałe. Z mdłościami też tak miałam że mi przeszły , a potem wróciły i znów mnie katują . Który u ciebie TC ?

reklama
Dziewczyny mam dziś okropnego doła... Cycki nie bolą, w sumie o innych objawach to nie mam co pisać, bo wcześniej też ich w ogóle nie miałam, ale w głowie jakieś straszne przeczucie, że z małżeństwem dzieje się coś złego... Miewa ie też tak czy tylko ja swiruje??? [emoji20]
Mam dziś to samo jakiegoś dola,jakoś w bokach mnie pokluwa.i ciągnęła macica. Dobrze że wizyta w poniedziałek aż cała drze

A cycki to też losowanie jakieś nie czuje je w staniku jak zdejmę to wtedy ale aż tak nie męczą mnie

Też mam doła... od paru dni co zjem, to rzygam. Już nie wiem co mam do ust włożyć. W poniedziałek wizyta, niech mi przepisze coś przeciwwymiotnego, bo wykituje... humoru nie mam, słaba jestem jak nie powiem co. Cycki mnie nie bolą w ogóle do tej pory, tylko są jakby trochę pełniejsze i tyle. I wszystko byłoby ok, gdyby nie to rzyganie non stop :/

Mam dziś to samo jakiegoś dola,jakoś w bokach mnie pokluwa.i ciągnęła macica. Dobrze że wizyta w poniedziałek aż cała drze
Ja też mam to klucie ,ciąganie ..ale mnie to jakoś nie niepokoi, bo to znajome w poprzednich ciążach na pewno też to miałam . To jest dobry objaw ,znaczy że macica rośnie .
A nastrój też mam w sumie taki sobie , przeszłam się tylko z boku na bok , najlepiej to bym mogła spać caly czas ,wtedy czuję się najlepiej.

Ja też mam to klucie ,ciąganie ..ale mnie to jakoś nie niepokoi, bo to znajome w poprzednich ciążach na pewno też to miałam . To jest dobry objaw ,znaczy że macica rośnie .
A nastrój też mam w sumie taki sobie , przeszłam się tylko z boku na bok , najlepiej to bym mogła spać caly czas ,wtedy czuję się najlepiej.
Pocieszyłas mnie bo ja się boje.[emoji11]ale to nie jakiś bardzo ból lekko a co do rzygania rano wstaje jem stoi wszystko w żołądku i zygam. A potem mdli cały dzień

Pocieszyłas mnie bo ja się boje.[emoji11]ale to nie jakiś bardzo ból lekko a co do rzygania rano wstaje jem stoi wszystko w żołądku i zygam. A potem mdli cały dzień
Ja to już nie wiem co bym wolała. Wstaje, rzygam, jem, tabletki, leze żeby choć leki sie wchlonely, wstaje, rzygam, myje zeby, rzygam, leze, wstaje, rzygam, przewijam fb i zobaczę zdjęcie potrawy- rzygam. Już mam tak przelyk zdarty, że masakra. Nie sądziłam, że to az tak będzie wyglądać

Współczuję wam dziewczyny tego rzygania [emoji58] mnie w każdej ciąży oszczędzilo bo nigdy nie rzygalam..ja mam hmm.jedynie mdłości [emoji52] ale to tak że cały dzień ..

Ja to już nie wiem co bym wolała. Wstaje, rzygam, jem, tabletki, leze żeby choć leki sie wchlonely, wstaje, rzygam, myje zeby, rzygam, leze, wstaje, rzygam, przewijam fb i zobaczę zdjęcie potrawy- rzygam. Już mam tak przelyk zdarty, że masakra. Nie sądziłam, że to az tak będzie wyglądać
I jeszcze pewnie między czasie ssie żołądek że wartaloby coś zjesc

reklama
To ssanie to ja też mam., jakbym rok.nie jadła haha . Właśnie gotujemy młoda kapustke i ziemniaczki z koperkiem. Za chwilę " wpadka" w z tv [emoji6]

Do góry