reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny na wszelkie krwawienia i krwiaki dobra jest wit c. W aptekach można dostać wysokie dawki typu 1000mg najlepiej w zbuforowanej formie bo najlepiej się wchłania i pojeść na próbę.

reklama
Nie podał mi lekarz niestety wielkości na usg na oko większe niż dzidziol- a dzidziol miał 1,5 cm. Dzisiaj miałam sen- poród i urodziłam zdrowego syna skurcze przespałam wiec boli nie było taki poród mogła bym miec ;)
Ehh...mi też dziś śnił mi się termin okoloporodowy. Blagalam lekarza żeby cc zrobili po nowym roku a on mi na to że za późno i mam wybrać termin między świętami a Sylwestrem [emoji23]

Ehh...mi też dziś śnił mi się termin okoloporodowy. Blagalam lekarza żeby cc zrobili po nowym roku a on mi na to że za późno i mam wybrać termin między świętami a Sylwestrem [emoji23]
Haha takie schizy mamy. Tez mi sie cos sniło, ale z praca zwiazanego. I z jedzeniem [emoji14]

Dziewczyny na wszelkie krwawienia i krwiaki dobra jest wit c. W aptekach można dostać wysokie dawki typu 1000mg najlepiej w zbuforowanej formie bo najlepiej się wchłania i pojeść na próbę.

Dobrze wiedzieć wcześniej brałam witaminę c i znowu zacznę brac. Wizytę mam dopiero 3 wiec zobaczymy co się dzieje .

Dziewczyny mam dziś okropnego doła... Cycki nie bolą, w sumie o innych objawach to nie mam co pisać, bo wcześniej też ich w ogóle nie miałam, ale w głowie jakieś straszne przeczucie, że z małżeństwem dzieje się coś złego... Miewa ie też tak czy tylko ja swiruje??? [emoji20]

reklama
Dziewczyny mam dziś okropnego doła... Cycki nie bolą, w sumie o innych objawach to nie mam co pisać, bo wcześniej też ich w ogóle nie miałam, ale w głowie jakieś straszne przeczucie, że z małżeństwem dzieje się coś złego... Miewa ie też tak czy tylko ja swiruje??? [emoji20]
Spokojnie mnie też przestały boleć od dłuższego czasu już ich nie czuję w ogóle ;)

Do góry