reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny na wszelkie krwawienia i krwiaki dobra jest wit c. W aptekach można dostać wysokie dawki typu 1000mg najlepiej w zbuforowanej formie bo najlepiej się wchłania i pojeść na próbę.

reklama
Nie podał mi lekarz niestety wielkości na usg na oko większe niż dzidziol- a dzidziol miał 1,5 cm. Dzisiaj miałam sen- poród i urodziłam zdrowego syna skurcze przespałam wiec boli nie było taki poród mogła bym miec ;)
Ehh...mi też dziś śnił mi się termin okoloporodowy. Blagalam lekarza żeby cc zrobili po nowym roku a on mi na to że za późno i mam wybrać termin między świętami a Sylwestrem [emoji23]

Ehh...mi też dziś śnił mi się termin okoloporodowy. Blagalam lekarza żeby cc zrobili po nowym roku a on mi na to że za późno i mam wybrać termin między świętami a Sylwestrem [emoji23]
Haha takie schizy mamy. Tez mi sie cos sniło, ale z praca zwiazanego. I z jedzeniem [emoji14]

Dziewczyny na wszelkie krwawienia i krwiaki dobra jest wit c. W aptekach można dostać wysokie dawki typu 1000mg najlepiej w zbuforowanej formie bo najlepiej się wchłania i pojeść na próbę.

Dobrze wiedzieć wcześniej brałam witaminę c i znowu zacznę brac. Wizytę mam dopiero 3 wiec zobaczymy co się dzieje .

Dziewczyny mam dziś okropnego doła... Cycki nie bolą, w sumie o innych objawach to nie mam co pisać, bo wcześniej też ich w ogóle nie miałam, ale w głowie jakieś straszne przeczucie, że z małżeństwem dzieje się coś złego... Miewa ie też tak czy tylko ja swiruje??? [emoji20]

reklama
Dziewczyny mam dziś okropnego doła... Cycki nie bolą, w sumie o innych objawach to nie mam co pisać, bo wcześniej też ich w ogóle nie miałam, ale w głowie jakieś straszne przeczucie, że z małżeństwem dzieje się coś złego... Miewa ie też tak czy tylko ja swiruje??? [emoji20]
Spokojnie mnie też przestały boleć od dłuższego czasu już ich nie czuję w ogóle ;)

Do góry