reklama
Ehh...mi też dziś śnił mi się termin okoloporodowy. Blagalam lekarza żeby cc zrobili po nowym roku a on mi na to że za późno i mam wybrać termin między świętami a Sylwestrem [emoji23]Nie podał mi lekarz niestety wielkości na usg na oko większe niż dzidziol- a dzidziol miał 1,5 cm. Dzisiaj miałam sen- poród i urodziłam zdrowego syna skurcze przespałam wiec boli nie było taki poród mogła bym miec
reqiem
Fanka BB :)
Haha takie schizy mamy. Tez mi sie cos sniło, ale z praca zwiazanego. I z jedzeniem [emoji14]Ehh...mi też dziś śnił mi się termin okoloporodowy. Blagalam lekarza żeby cc zrobili po nowym roku a on mi na to że za późno i mam wybrać termin między świętami a Sylwestrem [emoji23]
A gdzie kupowalas? W ciuchlandzie czy przez internet?
Olx i grupa na fb ( z mojego miasta ) nie zniszczone a za bezcen.
Dziewczyny na wszelkie krwawienia i krwiaki dobra jest wit c. W aptekach można dostać wysokie dawki typu 1000mg najlepiej w zbuforowanej formie bo najlepiej się wchłania i pojeść na próbę.
Dobrze wiedzieć wcześniej brałam witaminę c i znowu zacznę brac. Wizytę mam dopiero 3 wiec zobaczymy co się dzieje .
A mogę ją brać bez konsultacji z lekarzem?Dziewczyny na wszelkie krwawienia i krwiaki dobra jest wit c. W aptekach można dostać wysokie dawki typu 1000mg najlepiej w zbuforowanej formie bo najlepiej się wchłania i pojeść na próbę.
reqiem
Ja bym osobiście nic nie brała bez konsultacji z lekarzem, ale to ja [emoji4]A mogę ją brać bez konsultacji z lekarzem?
Tasza
A mogę ją brać bez konsultacji z lekarzem?
Jakbym wszystko konsultowała z lekarzem to nigdy bym w ciążę nie zaszła. Zależy w jakim nurcie jest Twój lekarz. Ja biorę w każdym razie.
Gosia892
Dziewczyny mam dziś okropnego doła... Cycki nie bolą, w sumie o innych objawach to nie mam co pisać, bo wcześniej też ich w ogóle nie miałam, ale w głowie jakieś straszne przeczucie, że z małżeństwem dzieje się coś złego... Miewa ie też tak czy tylko ja swiruje??? [emoji20]
reklama
Spokojnie mnie też przestały boleć od dłuższego czasu już ich nie czuję w ogóleDziewczyny mam dziś okropnego doła... Cycki nie bolą, w sumie o innych objawach to nie mam co pisać, bo wcześniej też ich w ogóle nie miałam, ale w głowie jakieś straszne przeczucie, że z małżeństwem dzieje się coś złego... Miewa ie też tak czy tylko ja swiruje??? [emoji20]