reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć dziewczyny [emoji4] jakie macie plany na ten pochmurny dzień? Mnie dzisiaj czeka wesele. Myślałam że się pobawię ale na razie się nie zapowiada... Duszności i zawroty głowy nie odpuszczają [emoji20] mam nadzieję że później jakoś będzie lepiej bo mam być kierowcą a na razie sobie tego nie wyobrażam.

reklama
Patrzcie[emoji16][emoji16] Jak Boga Kocham mój mąż ostatnio momentami wymiotuje i często jest mu nie dobrze, a do tego siadają mu plece heheheh. Sama sie śmiałam nie rax, że ja nie wymiotuje to chyba przejął moje objawy [emoji16]Zobacz załącznik 870137
Hahaha widziałam to ostatnio i też się śmiałam. Mój dostał ciążowego brzucha [emoji23][emoji23][emoji23]

Cześć dziewczyny [emoji4] jakie macie plany na ten pochmurny dzień? Mnie dzisiaj czeka wesele. Myślałam że się pobawię ale na razie się nie zapowiada... Duszności i zawroty głowy nie odpuszczają [emoji20] mam nadzieję że później jakoś będzie lepiej bo mam być kierowcą a na razie sobie tego nie wyobrażam.
Ojej to oby sie poprawiło. I udanej zabawy. Ja dzisiaj do 21 w pracy niestety [emoji853]

Hahaha widziałam to ostatnio i też się śmiałam. Mój dostał ciążowego brzucha [emoji23][emoji23][emoji23]
Mój już od dawna ma ciążowy haha ale fakt jeszcze przed ciążą obydwoje byliśmy na diecie, a teraz widzę że przy okazji mi dogsdzajac sobie też dogadza [emoji16]

Dziewczyny apropo ubrań ciążowych mam już dwie pary spodni sukienkę i spódnice kupiłam wszystko używane stad taka już duza ilość [emoji6] wszystko z hm mama i wszystko fajne uciągliwe, ale się cieszę ze mam bo już w tym chodze i napewno mi posłuży do stycznia.

Dobrze kojarzę, że Ty też masz krwiaka? Jakiej wielkości jest Twój ? Jeśli wolno zapytać

Jak byłam teraz na kontroli to się wchłonęły. Było kilka ale nie wiem jakie duże. Biorę duphaston 3x no i leżę plus moje zwyczajowe leki i suple. Na razie zniknęło tylko w zamian jakaś infekcja się przypatoczyła i mam czopki dopochwowe grrr.

reklama
Dziewczyny apropo ubrań ciążowych mam już dwie pary spodni sukienkę i spódnice kupiłam wszystko używane stad taka już duza ilość [emoji6] wszystko z hm mama i wszystko fajne uciągliwe, ale się cieszę ze mam bo już w tym chodze i napewno mi posłuży do stycznia.
A gdzie kupowalas? W ciuchlandzie czy przez internet?

Do góry