reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć dziewczyny [emoji4] jakie macie plany na ten pochmurny dzień? Mnie dzisiaj czeka wesele. Myślałam że się pobawię ale na razie się nie zapowiada... Duszności i zawroty głowy nie odpuszczają [emoji20] mam nadzieję że później jakoś będzie lepiej bo mam być kierowcą a na razie sobie tego nie wyobrażam.

reklama
Patrzcie[emoji16][emoji16] Jak Boga Kocham mój mąż ostatnio momentami wymiotuje i często jest mu nie dobrze, a do tego siadają mu plece heheheh. Sama sie śmiałam nie rax, że ja nie wymiotuje to chyba przejął moje objawy [emoji16]Zobacz załącznik 870137
Hahaha widziałam to ostatnio i też się śmiałam. Mój dostał ciążowego brzucha [emoji23][emoji23][emoji23]

Cześć dziewczyny [emoji4] jakie macie plany na ten pochmurny dzień? Mnie dzisiaj czeka wesele. Myślałam że się pobawię ale na razie się nie zapowiada... Duszności i zawroty głowy nie odpuszczają [emoji20] mam nadzieję że później jakoś będzie lepiej bo mam być kierowcą a na razie sobie tego nie wyobrażam.
Ojej to oby sie poprawiło. I udanej zabawy. Ja dzisiaj do 21 w pracy niestety [emoji853]

Hahaha widziałam to ostatnio i też się śmiałam. Mój dostał ciążowego brzucha [emoji23][emoji23][emoji23]
Mój już od dawna ma ciążowy haha ale fakt jeszcze przed ciążą obydwoje byliśmy na diecie, a teraz widzę że przy okazji mi dogsdzajac sobie też dogadza [emoji16]

Dziewczyny apropo ubrań ciążowych mam już dwie pary spodni sukienkę i spódnice kupiłam wszystko używane stad taka już duza ilość [emoji6] wszystko z hm mama i wszystko fajne uciągliwe, ale się cieszę ze mam bo już w tym chodze i napewno mi posłuży do stycznia.

Dobrze kojarzę, że Ty też masz krwiaka? Jakiej wielkości jest Twój ? Jeśli wolno zapytać

Jak byłam teraz na kontroli to się wchłonęły. Było kilka ale nie wiem jakie duże. Biorę duphaston 3x no i leżę plus moje zwyczajowe leki i suple. Na razie zniknęło tylko w zamian jakaś infekcja się przypatoczyła i mam czopki dopochwowe grrr.

reklama
Dziewczyny apropo ubrań ciążowych mam już dwie pary spodni sukienkę i spódnice kupiłam wszystko używane stad taka już duza ilość [emoji6] wszystko z hm mama i wszystko fajne uciągliwe, ale się cieszę ze mam bo już w tym chodze i napewno mi posłuży do stycznia.
A gdzie kupowalas? W ciuchlandzie czy przez internet?

Do góry