reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja tez [emoji23] ogłaszam nam zakaz internetu. Nawet dzisiaj kazałam mezowi mierzyc ile stopni ma woda z mojej kapieli. ile ja bym dała zeby miec w domu taki sprzet zeby podpatrzyc dzidziola chociaz na minutke w ciagu dnia [emoji23]
Haha [emoji23] popieram zakaz internetu [emoji23] a przynajmniej blokowanie części stron kobietom w ciąży [emoji12]

reklama
Kurde właśnie szukamy i mój mąż sie nakrecił na to [emoji16]
Tylko słyszałam, ze to tez może schizowac i pozniej matki lecą na IP bo tetna nie slyszaly a jest wszystko ok.

Tak właśnie, dzidzia ucieknie gdzieś do tyłu i nie znajdziecie tętna to dopiero będziesz schiza [emoji6] nie jestem przekonana do tego typu sprzętów

Ja rozmawiałam z lekarzem o spaniu na brzuchu . Powiedział , że jeśli mi jest wygodnie to mogę spać. Nic złego się nie stanie . Przyjdzie taki czas , że nie będę mogła.
Śpijcie poki możecie haha,potem się najbardziej za tym tęskni [emoji6]jak ktoś oczywiście zawsze spał na brzuchu .

Śpijcie poki możecie haha,potem się najbardziej za tym tęskni [emoji6]jak ktoś oczywiście zawsze spał na brzuchu .
Już tak miałam jak mnie 2 tyg cycki napierdzielały masakra a tak lubie spać w tej pozycji. Szczególnie przy zaleceniu leżeć to nawet miłe urozmaicenie. Cycki chwilowo uspokoiły się więc zamierzam to wykorzystać póki można, haha.

Już tak miałam jak mnie 2 tyg cycki napierdzielały masakra a tak lubie spać w tej pozycji. Szczególnie przy zaleceniu leżeć to nawet miłe urozmaicenie. Cycki chwilowo uspokoiły się więc zamierzam to wykorzystać póki można, haha.
Dobrze kojarzę, że Ty też masz krwiaka? Jakiej wielkości jest Twój ? Jeśli wolno zapytać

Pomyłka chyba z tym krwiakiem ;d przepraszam, tyle tu nas, że mi się miesza

reklama
Patrzcie[emoji16][emoji16] Jak Boga Kocham mój mąż ostatnio momentami wymiotuje i często jest mu nie dobrze, a do tego siadają mu plece heheheh. Sama sie śmiałam nie rax, że ja nie wymiotuje to chyba przejął moje objawy [emoji16]
Screenshot_20180623-070144.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180623-070144.jpg
    Screenshot_20180623-070144.jpg
    68,8 KB · Wyświetleń: 319
Do góry