Zazdroszczę uwielbiam ryby i owoce morza w każdej postaci mniam[emoji225] [emoji223]Wow to faktycznie weekend na pełnych obrotach, super [emoji4]
A ja mam dzisiaj niespodzianke, maz mnie zabiera na rybkę. Mamy blisko nas takie piekne jezioro i przy nim znajomi maja smażalnie ryb, ale rybki pierwsza klasa. I jedziemy na obiadek [emoji4]
reklama
Moj mąż jeździ od jakiegoś czasu na ryby - z marnym skutkiem. Sprzętu nakupował a efektów brak wszyscy na około chwalą się trofeami a go szlag trafia hiii[emoji2]Wow to faktycznie weekend na pełnych obrotach, super [emoji4]
A ja mam dzisiaj niespodzianke, maz mnie zabiera na rybkę. Mamy blisko nas takie piekne jezioro i przy nim znajomi maja smażalnie ryb, ale rybki pierwsza klasa. I jedziemy na obiadek [emoji4]
Stelka38
Fanka BB :)
A brzuch Cie nie boli ? Może się trochę przemeczyłaś? Połóż się, poodpoczywaj i obserwuj. A wcześniej nie miałaś plamień?Maatko dziewczyny, poszlam właśnie do łazienki i patrze a na majtkach śluz brązowy. A przy podtarciu krew czerwona żywa i jakby taki malutki skrzep jestem trochę przerażona
Właśnie brzuch mnie nie boli, przemeczyc też się chyba dziś nie miałam czym, bo tylko obiad zrobiłam. Miałam plamienia na samiutkim początku, ale odkąd biorę duphaston to znikły. Na razie leżę i sprawdzam tylko co chwilęA brzuch Cie nie boli ? Może się trochę przemeczyłaś? Połóż się, poodpoczywaj i obserwuj. A wcześniej nie miałaś plamień?
reqiem
Mozesz sie jakos skontaktowac ze swoim lekarzem? Jak żywa krew to lepiej podjechac na IP. Bedziesz spokojniejsza. Ktory Ty masz tydzien?Właśnie brzuch mnie nie boli, przemeczyc też się chyba dziś nie miałam czym, bo tylko obiad zrobiłam. Miałam plamienia na samiutkim początku, ale odkąd biorę duphaston to znikły. Na razie leżę i sprawdzam tylko co chwilę
paulenka91
Inka91 podjedź na izbę przyjęć najlepiej. Będziesz spokojniejsza może podwyższa Ci dawkę leku.Właśnie brzuch mnie nie boli, przemeczyc też się chyba dziś nie miałam czym, bo tylko obiad zrobiłam. Miałam plamienia na samiutkim początku, ale odkąd biorę duphaston to znikły. Na razie leżę i sprawdzam tylko co chwilę
Mozesz sie jakos skontaktowac ze swoim lekarzem? Jak żywa krew to lepiej podjechac na IP. Bedziesz spokojniejsza. Ktory Ty masz tydzien?
Inka91 podjedź na izbę przyjęć najlepiej. Będziesz spokojniejsza może podwyższa Ci dawkę leku.
8 tydzień dziś zaczynam. Na razie sie uspokoiło, za godzinę wraca mój z pracy to uradzimy czy jechac czy nie. Bo to do Krakowa trza by jechać a ja sie sama nie zapuszczam...
Michalina2018
Ja tez bym podjechała na IP jak byla zywa krew.lepiej sprawdzic i bedziesz kochana spokojna a tak to stres i to moze bardziej zaszkodzic.Właśnie brzuch mnie nie boli, przemeczyc też się chyba dziś nie miałam czym, bo tylko obiad zrobiłam. Miałam plamienia na samiutkim początku, ale odkąd biorę duphaston to znikły. Na razie leżę i sprawdzam tylko co chwilę
reklama