reklama
Kokoszka356
Fanka BB :)
Na pewno wszystko będzie dobrze. Ale zawsze lepiej sprawdzić niż się zastanawiaćJuż jestem wyszykowana. Na razie nic sie nie dzieje, jeśli tylko coś zauwaze to wsiadam w samochód i jade na wszystko jedno.
Kokoszka356
Ja bym na nic nie czekała. Z tym nie ma żartów. Nie ma się nad czym zastanawiać A już WGL jak jest krew.Już jestem wyszykowana. Na razie nic sie nie dzieje, jeśli tylko coś zauwaze to wsiadam w samochód i jade na wszystko jedno.
Kokoszka356
Fajniutki [emoji190] ja w mieszkaniu mam takie przytulasy [emoji6]To i ja sie pochwale moim pieskiem
Załączniki
paulenka91
Dawaj znać jak coś. Ale moim zdaniem skoro nie ma boli może to być jednorazowe. ObserwujJuż jestem wyszykowana. Na razie nic sie nie dzieje, jeśli tylko coś zauwaze to wsiadam w samochód i jade na wszystko jedno.
Michalina2018
Fajny widac ze ma oczka pelne miłościTo i ja sie pochwale moim pieskiem
Przytulasy boskie...ja to jestem straszna kociara, sama w domu mam jednego tylko nad czym ubolewam ale M jest twardy jesli chodzi o liczbe kotówFajniutki [emoji190] ja w mieszkaniu mam takie przytulasy [emoji6] Zobacz załącznik 866036
Zaraz koncze prace i planuje zgrzeszyc...po drodze zajade po kebsa na kolacje...chodzi za mna od paru dni odkad pisalyscie o kebabach...juz dluzej nie wytrzymam
reklama
MojrAnka
Moje czorty [emoji846]