reklama
reqiem
Fanka BB :)
I jak tam ?Maatko dziewczyny, poszlam właśnie do łazienki i patrze a na majtkach śluz brązowy. A przy podtarciu krew czerwona żywa i jakby taki malutki skrzep jestem trochę przerażona
Baffi26
hej dziewczyny dziś mam wizyte ciekawa jestem czy zobaczę serducho @Inka91 ty się nie martw tez miałam lekkie krwawienie w piątek jednorazowe ale lekarz stwierdził ze zaduzo sobie pozwoliłam u mnie temat trochę ciezki bo jestem po amputacji szyjki wiec sama widzisz jakie mam duże ryzyko ale ja wierze ze wszystko będzie dobrze dopóki brzuch nie boli i nie ma skurczow jest ok i nie ma czym się stresować bo to nic dobrego i dzieciatku niepomoze stres ja jestem dobrej myśli wkoncu skoro po tym wszystkim co przeszłam się udało ( a już traciłam nadzieje i miałam nawet monitoring i stymulacje i nic ) a jakos samo wyszlo jak odstawiłam leki i się poddalam to nie może już być zle czekamy te wsumie już 7 miesięcy na nasze malenstwo
reqiem
Witam z rana. Powiem Wam, ze sie przestrayszyłam w nocy bo ledwo zasnelam i obudziłam sie z bolem brzucha, tak, ze nie wiedziałam juz czy to podbrzusze czy to jelita czy co, niby pojadłam jakis roznorodnosci wczoraj to mógł brzuch bolec, ale chwilami to jak jakies skurcze to było. Na szczescie przeszło, chociaz dalej troche boli tak dziwnie. A do tego moj maz nie moze wstac z kanapy. Cala noc sie krecil bo tak go plecy bolały. Zasnał na kanapie. A tez od 30min nie potrafo wstac, coś mu tam walneło. Udało mi sie go posadzic i nic wiecej. Aż płacze z bólu...
MojrAnka
Witam z rana. Powiem Wam, ze sie przestrayszyłam w nocy bo ledwo zasnelam i obudziłam sie z bolem brzucha, tak, ze nie wiedziałam juz czy to podbrzusze czy to jelita czy co, niby pojadłam jakis roznorodnosci wczoraj to mógł brzuch bolec, ale chwilami to jak jakies skurcze to było. Na szczescie przeszło, chociaz dalej troche boli tak dziwnie. A do tego moj maz nie moze wstac z kanapy. Cala noc sie krecil bo tak go plecy bolały. Zasnał na kanapie. A tez od 30min nie potrafo wstac, coś mu tam walneło. Udało mi sie go posadzic i nic wiecej. Aż płacze z bólu...
A macie jakieś mocniejsze przeciwbólowe w domu, typu ketonal albo Poltram Combo?
Mój mąż kiedyś miał podobnie. Wsiadł do auta i już nie był w stanie z niego wyjsć. Sąsiadka z okna zauważyła, zeszła do niego i wezwała pogotowie. Od tamtej pory regularnie odwiedza kręgarza i nie ma problemu z kręgosłupem.
Stelka38
Może to korzonki. Trzeba do lekarza bo do pracy chyba nie będzie mógł dziś iść.Witam z rana. Powiem Wam, ze sie przestrayszyłam w nocy bo ledwo zasnelam i obudziłam sie z bolem brzucha, tak, ze nie wiedziałam juz czy to podbrzusze czy to jelita czy co, niby pojadłam jakis roznorodnosci wczoraj to mógł brzuch bolec, ale chwilami to jak jakies skurcze to było. Na szczescie przeszło, chociaz dalej troche boli tak dziwnie. A do tego moj maz nie moze wstac z kanapy. Cala noc sie krecil bo tak go plecy bolały. Zasnał na kanapie. A tez od 30min nie potrafo wstac, coś mu tam walneło. Udało mi sie go posadzic i nic wiecej. Aż płacze z bólu...
reklama
MojrAnka
A tak w ogóle to cześć Dziewczyny. Upał zelżał i jest znacznie przyjemniej. Szkoda tylko, że tak sucho. Ja mam wokół domu pełno drzew i normalnie liście suche spadają, przez to, że nie pada od tak dawna.
Moi wybyli z domu, to się biorę za robotę.
Moi wybyli z domu, to się biorę za robotę.