reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Wow to faktycznie weekend na pełnych obrotach, super [emoji4]
A ja mam dzisiaj niespodzianke, maz mnie zabiera na rybkę. Mamy blisko nas takie piekne jezioro i przy nim znajomi maja smażalnie ryb, ale rybki pierwsza klasa. I jedziemy na obiadek [emoji4]
Zazdroszczę uwielbiam ryby i owoce morza w każdej postaci mniam[emoji225] [emoji223]

reklama
Wow to faktycznie weekend na pełnych obrotach, super [emoji4]
A ja mam dzisiaj niespodzianke, maz mnie zabiera na rybkę. Mamy blisko nas takie piekne jezioro i przy nim znajomi maja smażalnie ryb, ale rybki pierwsza klasa. I jedziemy na obiadek [emoji4]
Moj mąż jeździ od jakiegoś czasu na ryby - z marnym skutkiem. Sprzętu nakupował a efektów brak wszyscy na około chwalą się trofeami a go szlag trafia hiii[emoji2]

Maatko dziewczyny, poszlam właśnie do łazienki i patrze a na majtkach śluz brązowy. A przy podtarciu krew czerwona żywa i jakby taki malutki skrzep :hmm: jestem trochę przerażona

Maatko dziewczyny, poszlam właśnie do łazienki i patrze a na majtkach śluz brązowy. A przy podtarciu krew czerwona żywa i jakby taki malutki skrzep :hmm: jestem trochę przerażona
A brzuch Cie nie boli ? Może się trochę przemeczyłaś? Połóż się, poodpoczywaj i obserwuj. A wcześniej nie miałaś plamień?

A brzuch Cie nie boli ? Może się trochę przemeczyłaś? Połóż się, poodpoczywaj i obserwuj. A wcześniej nie miałaś plamień?
Właśnie brzuch mnie nie boli, przemeczyc też się chyba dziś nie miałam czym, bo tylko obiad zrobiłam. Miałam plamienia na samiutkim początku, ale odkąd biorę duphaston to znikły. Na razie leżę i sprawdzam tylko co chwilę

Właśnie brzuch mnie nie boli, przemeczyc też się chyba dziś nie miałam czym, bo tylko obiad zrobiłam. Miałam plamienia na samiutkim początku, ale odkąd biorę duphaston to znikły. Na razie leżę i sprawdzam tylko co chwilę
Mozesz sie jakos skontaktowac ze swoim lekarzem? Jak żywa krew to lepiej podjechac na IP. Bedziesz spokojniejsza. Ktory Ty masz tydzien?

Inka91 podjedź na izbę przyjęć najlepiej. Będziesz spokojniejsza może podwyższa Ci dawkę leku.

Mozesz sie jakos skontaktowac ze swoim lekarzem? Jak żywa krew to lepiej podjechac na IP. Bedziesz spokojniejsza. Ktory Ty masz tydzien?

Inka91 podjedź na izbę przyjęć najlepiej. Będziesz spokojniejsza może podwyższa Ci dawkę leku.

8 tydzień dziś zaczynam. Na razie sie uspokoiło, za godzinę wraca mój z pracy to uradzimy czy jechac czy nie. Bo to do Krakowa trza by jechać a ja sie sama nie zapuszczam...

Ja tez bym podjechała na IP jak byla zywa krew.lepiej sprawdzic i bedziesz kochana spokojna a tak to stres i to moze bardziej zaszkodzic.

reklama
To i ja sie pochwale moim pieskiem

Załączniki

• 20180312_153549.jpg
    20180312_153549.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 64
Do góry