reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja na szczescie dzisiaj wolne. Szwagierka ze swoim maja przyjsc na grilla i Wam powiem, ze juz mi sie go odechciało, bo właśnie sie dowiedzialam, ze ten jej facet od 2.5roku juz zdradza i to jeszcze z jakas młodą siksą 11 lat młodszą od niego. A moja szwagierka super babka, jeszcze nie sa po ślubie (na szczescie) zareczeni tylko, ale z 8 lat razem mieszkaja ze sobie, planowali przyszlość a tu taka informacja. Wolałabym tego nie wiedzieć.
Masakra..skoro są zaręczeni,powinna się dowiedzieć przed ślubem..bo popełni duży błąd wychodząc za kogoś takiego. Sama zostałam zdradzona i przeżyłam rozwód , też wszyscy wiedzieli oprócz mnie ,nie życzę tego najgorszego wrogowi .

Teraz ma całe 6 kg [emoji4] ale jest kochany. Tylko to takie typowe "dziecko". Zastanawiamy sie jak to bedzie jak przyjdzie do domu ktoś na kim bedzieny skupiać wiekszosc swojej uwagi.
Ja mam tak z kotem ale już nie śpi od paru tygodni u nas na łóżku i wyganiam go z pokoju.o dziwo koty przyjmują to 'na klate'. Po prostu chodzi spać do babci i z nią sobie siedzie[emoji3]

Masakra..skoro są zaręczeni,powinna się dowiedzieć przed ślubem..bo popełni duży błąd wychodząc za kogoś takiego. Sama zostałam zdradzona i przeżyłam rozwód , też wszyscy wiedzieli oprócz mnie ,nie życzę tego najgorszego wrogowi .
Myślę że powinnaś uświadomić szwagierkę. Na dłuższą metę nie da się tak a jak zdradza po ślubie to się nic nie zmieni potem dojdzie dziecko i ona z nim w domu a on będzie latał. Współczuję naprawdę

Ja na szczescie dzisiaj wolne. Szwagierka ze swoim maja przyjsc na grilla i Wam powiem, ze juz mi sie go odechciało, bo właśnie sie dowiedzialam, ze ten jej facet od 2.5roku juz zdradza i to jeszcze z jakas młodą siksą 11 lat młodszą od niego. A moja szwagierka super babka, jeszcze nie sa po ślubie (na szczescie) zareczeni tylko, ale z 8 lat razem mieszkaja ze sobie, planowali przyszlość a tu taka informacja. Wolałabym tego nie wiedzieć.
No to jesteś w kropce, ale postaw się w jej sytuacji chciałabyś żyć w nieświadomości z tską osobą i być zdradzana - chyba nie. Ja bym chyba delikatnie z nią porozmawiała jakoś nakierowała, a może się domyśla i rozmowa z Tobą ja tylko utwierdzi. Hmm ciężka sprawa.

No to jesteś w kropce, ale postaw się w jej sytuacji chciałabyś żyć w nieświadomości z tską osobą i być zdradzana - chyba nie. Ja bym chyba delikatnie z nią porozmawiała jakoś nakierowała, a może się domyśla i rozmowa z Tobą ja tylko utwierdzi. Hmm ciężka sprawa.
Mój mąż powiedział że to załatwi bo to on się wczoraj dowiedział .Tak w zasadzie to od właśnie tego szwagra który mu się chwalił po prostu tym a mój mąż nienawidzi zdrady bo sam kiedyś został zdradzony i dowiedział się o tym 2 tygodnie przed swoim ślubem jak słyszysz taką akcję to strasznie się denerwuję . A jeszcze to jego siostra. moja szwagierka w ogóle ponoć się czegoś do domyśla i mój mąż powiedział że załatwi to tak żeby się dowiedziała

A tak a propos witajcie kobitki nie odzywałam się prawie dwa dni bo miałam maraton[emoji16] w piątek Majka miała u teściowej w miejscowości dzień dziecka z ogniskiem animatorem i o godz 21 wyświetlana bajka na powietrzu wróciłam z nią po 22 do domu. Wczoraj w przedszkolu mieliśmy dzień rodziny występy maluchów - taki festyn rodzinny z dmuchańcami, tańcami, konkurencjami - oczywiście moje dziecko chciało we wszystkich brać udział dobrze, że mąż później dołączył bo już nie dawałam rady skwar z nieba duchota same rozumiecie. Na końcu jeszcze porzadkowanie i dziwne spojrzenia co po niektórych jak odmowiłam wnoszenia dekoracji, powiedziałam że nie mogę dźwigać hmm
Dzisiaj ciąg dalszy w naszej miejscowości mamy tradycję tzw dni smoka i mamy takie obchody każdy z pobliskich miejscowości wystawia swojego ogromnego smoka i każdy podziwia. Wieczorem zawsze jakaś gwiazda koncertuje weekend na obrotach [emoji33][emoji16]

reklama
A tak a propos witajcie kobitki nie odzywałam się prawie dwa dni bo miałam maraton[emoji16] w piątek Majka miała u teściowej w miejscowości dzień dziecka z ogniskiem animatorem i o godz 21 wyświetlana bajka na powietrzu wróciłam z nią po 22 do domu. Wczoraj w przedszkolu mieliśmy dzień rodziny występy maluchów - taki festyn rodzinny z dmuchańcami, tańcami, konkurencjami - oczywiście moje dziecko chciało we wszystkich brać udział dobrze, że mąż później dołączył bo już nie dawałam rady skwar z nieba duchota same rozumiecie. Na końcu jeszcze porzadkowanie i dziwne spojrzenia co po niektórych jak odmowiłam wnoszenia dekoracji, powiedziałam że nie mogę dźwigać hmm
Dzisiaj ciąg dalszy w naszej miejscowości mamy tradycję tzw dni smoka i mamy takie obchody każdy z pobliskich miejscowości wystawia swojego ogromnego smoka i każdy podziwia. Wieczorem zawsze jakaś gwiazda koncertuje weekend na obrotach [emoji33][emoji16]
Wow to faktycznie weekend na pełnych obrotach, super [emoji4]
A ja mam dzisiaj niespodzianke, maz mnie zabiera na rybkę. Mamy blisko nas takie piekne jezioro i przy nim znajomi maja smażalnie ryb, ale rybki pierwsza klasa. I jedziemy na obiadek [emoji4]

Do góry