reklama
Misza95
Moderator
Gratulacje! [emoji8] to na kiedy tp?Ja juz po wizycie. Zarodek jest i pieknie bijace serduszko. Wedlug usg wychodzi 6t2d, a om 7t2d. Zdjecia nie mam, bo wizyta na nfz.
Misza95
Moderator
Ja zjadlam spaghetti bolognese, a mezowi zrobilam na bazie tego sosu danie meksykanskie z fasola czerwona bo nie je makaronu [emoji4]Potrzebuje pomysł na obiad. Co dzisiaj gotujecie?
ciastkozkremem
mama Ignasia
Cześć dziewczyny, długo nie zaglądałam bo syn chory znów był... ciągle jest w sumie chory... już mam dosyć...
Miałam dziś pierwszą wizytę na NFZ, dostałam skierowanie na badania, ale usg muszę robić prywatnie bo NFZ przed 10tygodniem ponoć nie przewiduje. Też tak macie?
Ale lekarz dosyć mi się podoba. Jest już wiekowy, ale myśle, że się dogadamy. Usg jutro! Aż nie mogę się doczekać. Może trojaczki?
Na obiad polecam chłodnik, mam na to fazę.
Obiad będzie u nas raczej kolacją, bo mamy wizytę u pediatry homeopaty. Szamańska medycyna może pomoże
Miałam dziś pierwszą wizytę na NFZ, dostałam skierowanie na badania, ale usg muszę robić prywatnie bo NFZ przed 10tygodniem ponoć nie przewiduje. Też tak macie?
Ale lekarz dosyć mi się podoba. Jest już wiekowy, ale myśle, że się dogadamy. Usg jutro! Aż nie mogę się doczekać. Może trojaczki?
Obiad będzie u nas raczej kolacją, bo mamy wizytę u pediatry homeopaty. Szamańska medycyna może pomoże
ciastkozkremem
mama Ignasia
Oooo, super! Jaki termin?
Ja mam 28 lat, jestem z Warszawy, om 14.04. Po porodzie miałam strasznie nieregularne @, zaszłam w jakimś długim cyklu. Termin mam na 22.01
Ja też z twoich okolic,z Bemowa, mam podobną sytuację, bo miałam długie nieregularne cykle om 13.04, ale obstawiam, że ciąża jest młodsza niż om pokazuje, zobaczę jutro na usg.
@ciastkozkremem ja chodzę na nfz i miałam normalnie usg w 6tc, potem w 8 w poprzedniej ciąży. Chyba że coś się zmieniło teraz.
Ewentualnie może to być kwestia tego wiekowego lekarza... Może kiedys były takie zasady.
Ewentualnie może to być kwestia tego wiekowego lekarza... Może kiedys były takie zasady.
Zdrówka dla syna.Cześć dziewczyny, długo nie zaglądałam bo syn chory znów był... ciągle jest w sumie chory... już mam dosyć...
Co do usg to miałam 6t3d na NFZ robione od razu na pierwszej wizycie by potwierdzić ciążę.
reklama