reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A może zaciagnelas się dymem?
Może... choć nie nadymilo mi się jakoś szczególnie. Fakt, piwnica mała, zamknięta... no ale ja muszę w piecu rozpalac jak mojego nie ma, bo ciepłej wody nie bedzie, a nikt inny za mnie nie zrobi tego. Jak mi dalej będzie tak wirowac to nie pojade na wizytę bo do auta nie wsiade

Może... choć nie nadymilo mi się jakoś szczególnie. Fakt, piwnica mała, zamknięta... no ale ja muszę w piecu rozpalac jak mojego nie ma, bo ciepłej wody nie bedzie, a nikt inny za mnie nie zrobi tego. Jak mi dalej będzie tak wirowac to nie pojade na wizytę bo do auta nie wsiade

Mam nadzieję, że zaraz Ci przejdzie.

Mnie znowu zaczęło pobolewać podbrzusze i mam lekkie skurcze brzucha bo zachciało mi się ćwiczyć rano mięśnie kegla bo w aplikacji mi pokazało :/ wzięłam 2 tabletki magnezu, mam nadzieje, że przejdzie...

Jeżeli to bedzie jednorazowa "akcja" to nie martw się. Teraz serce pompuje wiecej krwi do macicy, a mniej do mózu i jest ogólnie "obciążone". Mogą się zdarzyć kołatania serca itp. Oczywiście wspomnij o tym lekarzowi. A jak się powtorzy to moze warto skonsultować to chociaż z internistą

reklama
Do góry